REKLAMI GEÇ

Horoz kampanya başlatıyor

Denizlispor’da ekonomik krizin aşılması için Valilik ve Denizli Belediyesi tarafından yardım kampanyası başlatılacak.

/ DENİZLİHABER / 13 Kasım 2007 Salı, 01:00

Denizlisporlu eski yöneticilerin ve alacaklıların icra yolu ile 4 aylık geliri temlik koydurması Denizlispor’da ekonomik krizi hat safhaya çıkarmıştı. Bunun üzerine Denizlispor Yönetimi 2 yıl önce uygulamaya koyduğu ancak başarılı olamadığı “Pul” kampanyasını tekrar gündeme getirdi.

Yönetim tarafından 3 milyon YTL değerindeki yardım pulları bastırılarak Valilik ve Denizli Belediye Başkanlığı’na teslim edilecek. Yardım pulları isteyen kişilere satılacak. Denizlispor 2. Başkanı Halil Pekdemir, pul kampanyasının önümüzdeki günlerde hayata geçeceğini söyledi.

Pekdemir, “Biz öncelikle borçlarımızı zamanla bitirmek istiyoruz. Bilindiği gibi eski yöneticiler ve alacaklılar icra yolu ile 4 aylık gelirlerimizi temlik koydurdu. Bu durumdan çok etkilenmeyeceğimizi düşünüyorum. Ancak gelirlerimizi arttırmak için Valilik ve Denizli Belediyesi’nin önderliğinde yapacağımız kampanya rahat nefes almamıza yetecektir” dedi.

Denizlispor’a herkesin sahip çıkmasını isteyen Pekdemir, “Denizlispor bu sezon başarı grafiğini yükseltiyor. Artık herkesin Denizlispor’a sahip çıkması gerekiyor. Denizlispor herkesin ortak paydasıdır” dedi.

Denizlispor 2. Başkanı Halil Pekdemir, ayrıca Cuma ve Cumartesi günü yapılacak Mehmetcik Turnuvası’na tüm Denizlileri davet etti. Turnuvaya Denizlispor’un yanı sıra Vestel Manisaspor, Bursaspor ve Kasımpaşaspor’un katılacağını dile getiren Pekdemir, “Maçlardan elde edilecek hasılatın tümünü şehit ailelerine bağışlayacağız. Bu nedenle herkesin maçlara ilgi göstermesi için bilet fiyatlarını kale arkası 3, maraton 5, kapalı tribün ise 10 YTL olarak belirledik. Ayrıca bir bilet alan taraftar iki maçı birden izleyebilecek. Herkes şehit ailelerimize destek olmak için turnuva maçlarını izlemeye gelsin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı