REKLAMI GEÇ

Horoz Konya karşısında kayıp

Horoz Konya karşısında kayıp

Ege Cup’taki ilk mücadelesinde Gençlerbirliği’ni 1-0 yenen Denizlispor, ikinci maçında Konyaspor’a mağlup oldu. Genel Menajer Özhan Çetin, “Hatalarımızdan ders çıkaracağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Ocak 2008 Cuma, 01:00

Rakibi karşısında bir türlü oyunu kuramayan yeşil siyahlılar 29. dakikada yenik duruma düştü. Caner’in ceza alanı dışından ters vuruşunda top ağlara gitti ve Konyaspor öne geçti.40. dakikada Erman Konyaspor’un ikinci golünü attı. Karşılaşmanın 44. dakikasında Da Silva ilk yarının skorunu belirledi. Konyaspor ilk yarıyı 3-0 önde kapatırken ikinci yarıya da iyi başladı. 53. dakikada oyuna sonradan giren Washington penaltı vuruşundan skoru 4-0’a getirdi. Maçın 71. dakikasında Tomas Horoz’un tek golünü attı.80. dakikada Eren ve 88. dakikada Fatih’in attığı gollerle Konyaspor, Denizli’yi 6-1 mağlup etti. Ege Cup’ı averajla Gençlerbirliği kazandı.

Çetin “Hatalardan ders çıkaracağız”

Gençlerbirliği ve Konyaspor maçlarında eksiklikleri gördüklerini söyleyen Genel Menajer Özhan Çetin,’’ Gençlerbirliği maçında iyi sinyaller aldık. Genç oyuncularımız umut verdi. Ancak Konyaspor maçında ummadığımız bir skor aldık. Bu bir yönden iyi oldu. Ders almamız gerekiyor. Eksikliklerimizi görüp lig ve kupada oynayacağımız maçlara hazırlanacağız. Denizlispor’u ikinci yarıda iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Konyaspor maçındaki skor kesinlikle takımımızın durumunu ortaya koymuyor. Ancak bu maçta ne hata yaptıysak onları detaylı bir şekilde ele alacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı