REKLAMI GEÇ

Horoz Selahattin’i affetti

Denizlispor Yönetim Kurulu, disiplinsiz davranışları yüzünden bir süre önce kadro dışı bıraktığı Selahattin Kınalı’yı affetti. Kınalı’nın pişman olduğu ve özür dilediği açıklandı.

/ DENİZLİHABER / 30 Ekim 2007 Salı, 01:00

İki hafta önce disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan ve PAF takımı ile idmanlara çıkan Selahattin Kınalı, Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından affedildi. Kınalı, Galatasaray maçı öncesi kampa gelerek Genel Menajer Özhan Çetin’den özür dilediği ve özrünün yönetim kuruluna iletilmesini istediği öğrenildi. Kınalı yaptıklarından pişman olduğunu, hatalarından ders çıkardığını, formasını özlediğini, bundan sonra çok farklı bir Selahattin olarak Denizlispor’a tekrar hizmet etmek istediğini Çetin’e iletti. Genel Menajer Özhan Çetin’in konuyu yönetim kuruluna rapor etmesinin ardından dün yapılan yönetim kurulu toplantısında Selahattin’e bir şans daha verilmesi kararı çıktı.

Genel Menajer Özhan Çetin Selahatin’in PAF takımda iyi çalıştığını, performans testlerinin oldukça olumlu olduğunu belirterek,’’ Selahattin yetenekli bir oyuncu. Kendisini futbola verdiği sürece ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Bundan sonra hatalarından ders çıkartıp, sadece işini düşünerek Denizlispor’a faydalı olmasını istiyoruz’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı