REKLAMI GEÇ

Horoz’da Özsoy Dönemi

Horoz’da Özsoy Dönemi

Denizlispor olağanüstü genel kurulu yapıldı. Son anda aday gösterilen Mehmet Özsoy, yeşil-siyahlı kulübün yeni başkanı oldu.

/ DENİZLİHABER / 25 Haziran 2010 Cuma, 22:15

Denizlispor’da Mehmet Özsoy devri başladı. Başkan Ali İpek’in olağanüstü kongrede aday olmayacağının açıklanmasının ardından gözlerin çevrildiği Özsoy, genel kurul salonunda uzun süren görüşmelerin ardından adaylığı kabul etti.

Uzun süre listeler üzerinde çalışan Özsoy ve ekibi, yarışın galibi oldu. Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Ali İpek ve Denizlispor’un önde gelen isimleri, toplantıya girerek, aday ve yönetim listesi hazırlamak için uğraş verdi.

Uzun süren görüşmelerden önce sonuç alınamadı. Özsoy’un adaylığı kabul etmediğinin duyulması, yeşil-siyahlıları yeniden belirsizliğe itti. Ancak, daha sonra Mehmet Özsoy ismi üzerinde uzlaşıldığı belirtildi.

Denizlispor’u Bank Asya 1. Ligi’nde şampiyonluğa taşıyacak ve yeniden hak ettiği Süper Lig’e yükselmesini sağlayacak yönetimin oluşturulması için uğraş verilirken, genel kurul salonunda ise tedirgin bir bekleyiş hakimdi. Adaylardan Metin Türköz, genel kurulun başlatılmasını beklerken, delegeler de zaman ilerledikçe sıkılmaya başladı.

Denizlispor hak ettiği yerde olacak
Kongrede delegelere seslenen Özsoy, “Biz bir aileyiz” diyerek, küme düşmenin her şeyin sonu olmadığını söyledi. Vali, Belediye Başkanı ile el birliği yaparak Denizlispor’u hak ettiği Süper Lig’e yeniden yükselteceklerini belirten Özsoy, bu yolda tüm Denizli halkının da desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

82 delegenin katıldığı seçimde sandıktan 58 oy çıktı ve Mehmet Özsoy yönetimiyle birlikte yeşil-siyahlı takımın başkanı oldu. Seçimlerde listede ismi bulunan Turgay Mersin ise istifa ettiğini açıkladı. Metin Türköz’de seçimin yasal olmadığını belirterek mahkemeye müracaat edeceklerini belirtti ve Özsoy’u tebrik etti.

Mehmet Özsoy’un yönetimi şu isimlerden oluştu:
Gürbüz Koltuksuz
Ertan Keskin
Murat Çetintaş
Osman Vural Yapıcı
Rıdvan Erdemir
Zafer Gökşin
Suat Küçüker
Salih Amiroğlu
Nihat Hünkar
Ali Değirmenci
Hamdi Işıklı
Akif Ercan
Ali Alaybeyoğlu
Cengiz Ayyavuz
Yılmaz Başaran
Seyfi Başer
Uğur Başbağlıoğlu
Sedat Doğaç
Kadir Çimenoğlu
Mehmet Ali Çelik
Ahmet Toftaş
Ali Yaman
Serkan Başbuğ
Kaan Şanlıkan

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı