REKLAMI GEÇ

Horoz’un minikleri şampiyon

Pamukkale Üniversitesi 15. yıl şenlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada mücadele eden Denizlispor miniminik takımı, rakiplerini mağlup ederek şampiyon oldu.

/ DENİZLİHABER / 6 Kasım 2007 Salı, 01:00

1997 ve sonra doğan oyuncuların oynadığı miniminikler kategorisinde Denizlispor başarılarıyla göz kamaştırıyor. Pamukkale Üniversitesi 15. yıl şenlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada Denizli Belediyespor, Pamukkale Üniversitesi ve Gümüşlerspor’la mücadele eden Denizlispor miniminik takımı, rakiplerini mağlup ederek şampiyon oldu.

Türk futboluna yıldızlar geliyor

Bu tür organizasyonların sık yapılması halinde oyuncu yetiştirme konusunda daha başarılı olacaklarını belirten miniminik takımımız Teknik Sorumlusu Mustafa Kocabaş, “Denizlispor’un alt yapısı çok yetenekli futbolcuları barındırıyor. Miniminik takımımızda hepsi birbirinden değerli çocuklarımız futbolculuk için hazırlanıyor. Kendilerini denemek açısından faydalı bir turnuva oldu. Bu gruptan çok yetenekli oyuncuları Türk futboluna kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Sıkıntı yaşamayız

Aynı şenlikte minikler kategorisinde mücadele eden Denizlispor minik takımı ise turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Sonucun önemli olmadığı maçlar yaptıklarını ifade eden minik takım Teknik Sorumlusu Gökhan Kaynak,’’Burada nasıl üst yapıya oyuncu verebileceğimizi düşünüyoruz. Oyun zekası, oyunu okuma, mücadele, hırs, istek gibi bir çok etkene bakıyoruz. Gelecek vadeden çok oyuncumuz var. Denizlispor ilerleyen yıllarda sıkıntı yaşamayacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı