REKLAMI GEÇ

Horoz’un son sponsoru On Mücevherat

Denizlispor 12. sponsoruna kavuştu. Merkezi İstanbul’da bulunan On Mücevherat, yarım sezonluğuna Denizlispor’a sponsor olan firmalardan biri oldu.

/ DENİZLİHABER / 16 Ocak 2008 Çarşamba, 01:00

Denizlispor, bu yıl sponsorlar konusunda çok önemli adımlar attı. Turkcell, Aynes, Lezita, Teraspark, Kappa, Saka su, Pamukkale Kablo, Acıbadem, Tekden, Nexans Kablo ve Tomaş Merdiven gibi sponsorlara bir kardeş daha geldi. On Mücevherat Horoz’un 12. sponsoru oldu.

Ar – Ge ve sponsorlardan sorumlu Asbaşkan Hasan Kıbrıslıoğlu, On Mücevherat Genel Müdürü Hakan Kocabaş’la yarım sezonluk sürecek sponsorluk sözleşmesinin altına imza koydu.

Horoz’un başarısı etki yaptı

Merkezi İstanbul’da olan ve yurt çapında birçok ilde bayisi bulunan On Mücevherat 2000 yılında kuruldu. Moskova, Dubai, Anvers’de de şubeleri olan ve ihracat yaparak ülkemize önemli döviz girdisi sağlayan On Mücevherat Genel Müdürü Hakan Kocabaş, imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kocabaş, sponsorlukta Denizlispor’u

neden seçtikleri şeklindeki soruya “Denizlispor’un bu sezonki dikkat çeken başarısı bu kararı vermemizde etkili oldu. İnanıyorum ki yarım sezonluk anlaşmamızın ardından daha uzun yıllar Denizlispor’a katkılarımız sürer” dedi.

Sponsorlar sürecek

Ar – Ge ve sponsorlardan sorumlu Asbaşkan Hasan Kıbrıslıoğlu ise On Mücevherat’a teşekkürlerini iletirken, Denizlispor’a bu yıl sponsor olarak destek veren tüm kuruluşlara minnettar olduklarını söyledi. Kıbrıslıoğlu, sponsorların sayısını artırmak için çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.        

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı