REKLAMI GEÇ

İPEK “ACİL PARA LAZIM!”

Kulübün parasal sıkıntılarının sürdüğünü ifade eden Denizlspor Başkanı Ali İpek, ay sonuna kadar 1,5 Milyon YTL nakte ihtiyaç duyduklarını dile getirip, kentten yardım beklediklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ekim 2007 Çarşamba, 00:00

Denizlispor Başkanı Ali İpek, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada futbolculara transfer taksitlerinin bir kısmının ödendiğini belirterek “Parasal yönden önümüzdeki günler zor geçecek. Denizli’den destek bekliyoruz. Bu borçları hep beraber el ele vererek çözümlersek bir yıl içinde Denizlispor kendi kendine yeter hale gelecektir. Ancak bunun için borçları bitirmemiz gerekiyor.’’ diye konuştu. Ekim ayı içinde 1,5 milyon YTL maddi kaynağa ihtiyaç duyduklarını ifade eden İpek, “Bu parayı bulmamız gerekiyor. Borçlar nedeniyle rahat hareket edemiyoruz. Denizlispor’a bu yönde destek gelmesini bekliyoruz. Denizlispor bu kentin ortak paydası diyoruz. Bunu gerçekleştirmek için manevi yönden Denizlispor’a sahip çıkan herkesin maddi desteklerini de bekliyoruz” dedi.

İpek Gaziantepspor maçıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde “Kazanmak zorundayız” dedi. Deplasmanda rakiplerini yenerek üst sıralarda yer bulmak zorunda olduklarını ifade eden İpek, “Bunun tek yolu kazanmaktan geçiyor. Kazanmanın gerekli olduğunu oyuncular da biliyor. Bu bilinçle Gaziantepspor’dan istediğimizi alarak döneceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı