REKLAMI GEÇ

İpek “Kupa hedeflerimiz arasında”

İpek “Kupa hedeflerimiz arasında”

Denizlispor Başkanı Ali İpek, Sarıyer maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan İpek, kupada hedefin büyük olduğunu belirtirken, gündemdeki konularla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İpek, bir yabancı daha alabileceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 7 Ocak 2008 Pazartesi, 01:00

Sarıyer maçı sonrasında açıklamada bulunan Denizlispor Başkanı Ali İpek, rakibin genç oyunculardan kurulu olmasına rağmen iyi mücadele ettiğini belirterek,’’ İkinci lig takımı değil de sanki A kategorisi takımı vardı karşımızda. İyi mücadele oldu. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunu daha önce de söylemiştik. İnşallah yediğimiz gole sonra üzülmeyiz. Farklı kazanabilirdik” dedi. Hafta içinde Gençlerbirliği Oftaşspor’la kupa randevusu olduğunu hatırlatan Başkan İpek, “Kupa hedefimiz içinde. Galibiyet istiyoruz. Gruptan çıkmak için kazanmamız gerekli” diye konuştu.

Genç ve geniş kadro

Başkan İpek, PAF takımdan oyuncu alınıp alınmayacağına ilişkin bir soruya, “Kadromuzda genç oyuncularımız var. Oynadılar. Birkaç isim olabilir ama Belediyespor için düşünüyoruz. Gelecek sene oradan gelecek futbolcularda olacak. Geniş ve genç bir kadro kuruyoruz. Vestel 8-9 genç oyuncu götürmüş deniyor, ama biz bu olayın öncüsü durumundayız. Daha önce bu işi yapmış gençleri kamplara götürmüştük” cevabını verdi.

Kalede sorun yok

Sarıyer maçında forma şansı bulan genç kaleci Bulut’un performansını da değerlendiren Başkan İpek, “Bulut iyi oynadı. Tabii bazen dengesiz çıkışları oldu ama bunlar normal şeyler.İlk maçında bu tür hareketler çok normaldir. Hamidou 3 hafta yok. Süleyman’ı aldık. Bulut oynuyor. Cenk’i de Altay’a oynasın diye gönderdik. Çünkü bir kalecinin kendini geliştirebilmesi için oynaması gerekli. Oynasın seneye daha hazır hale gelsin düşüncesiyle Süleyman’la takas ettik” dedi.

Bir yabancı daha gelebilir

Santos’un gönderildiği şeklinde çıkan haberlerle ilgili olarak sorulan soruya da yanıt veren Başkan İpek, “Allyson Sivasspor maçında yaptığı hatalardan sonra hocamız tarafından yedeğe çekildi. Hatta ilk maçta 18’e alınmadı. Sonra problemler yaşamaya başladık. Son olarak takım 29 Aralık’ta toplanırken o gelmedi. Antalya’ya geldi, ama zaten problemler çoğalmıştı. 4-5 defa uçağı kaçırdığı söylendi. Takım içindeki huzuru bozmamak için, problem oluşturmamak için böyle bir karar aldık. O bölgede sıkıntımız yok” yanıtını verdi. Başkan İpek, bir yabancı transferi daha olabileceğini, bunun da bir iki gün içinde netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı