REKLAMI GEÇ

İpek’le yola devam

Denizlispor olağan kongresini sonunda gerçekleştirdi. Yeterli çoğunluğun sağlandığı kongrende tek liste ile Ali İpek yeniden Denizlispor Kulüp Başkanı seçildi.Yönetim yeni isimlerle güçlendirildi.

/ DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2007 Perşembe, 00:00

Denizlispor’da yaşanan yönetim krizi bugün yapılan olağan kurul ile aşıldı. Geçtiğimiz haftalarda yeterli çoğunluğun sağlanmaması nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen kurul, bugün yeterli çoğunluğun sağlanması ile birlikte yeniden yapıldı. Kongreye Vali Hasan Canpolat, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek, Denizli milletvekilleriyle çok sayıda yönetim kurulu üyesi katıldı.

Kongrede konuşan Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizlispor’un her zaman yanında olduğunu belirtti. Başkan Zeybekci, “ Bu kulüp Denizlimizin önce gelenlerimiz tarafından sahip çıkılmazsa yaşadığımız talihsizlikler devam eder. O bakımdan bizler belediye ve valilik olarak her zaman desteğimizi sürdüreceğiz. Biz Denizlspor’un vazgeçilmez olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Bu kongre 22 Temmuz seçimleri gibi sıkıntıların gideceği bir kongre olacaktır.”dedi.

Vali Hasan Canpolat’da Denizlispor’un kötü günlerini geride kaldığını söyledi. Canpolat, “ Denizlispor’a desteği daha önce olduğu gibi aynı şekilde sürdüreceğiz. Denizlispor’u seven ve bu camianın içine girmeyen herkese sesleniyorum. Gelin camianın içine girelim ve takımımızı kalkındıralım” dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Kapalı zarf usulü yapılan seçimlerde tek liste ile Ali İpek yeniden Denizlispor Kulüp Başkanı seçildi. İpek seçim sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, “Denizlispor’u çok parlak günler bekliyor. Başta valimiz ve belediye başkanımız olmak üzere Denizlispor’a hiçbir zaman desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yapılan kongre sonunda yeni yönetim şu isimlerden oluştu. Kulüp Başkanı Ali İpek, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Ali Alaybeyoğlu, Halil Pekdemir, Hasan Kıbrıslıoğlu, Mehmet Özsoy, Akif Ercan, Gani Köseoğlu, Salih Akilili, Haluk Lenger, Berrin Sivri, Feyyaz Ceşen, Ali Değirmenci, Hakan Kocaer, İsmail Yılmaz, Uğul Eldemir, Seyfi Başer, Osman İnceler, Cengiz Ayyavuz, Ertan Kesgin, Hamdi Işıklı, Özay Tanrıverdi, Zafer Gökşin, Turgay Mersin, Ünal İncegür, Hakan Bakırsoy ve Erkan Çakır. Yedek üyeler listesi ise şu isimlerden oluştu. Mehmet Ekizler, Atila Demireren, Yavuz Dalaman, Kamil Battal, Uğur Bağbaşlıoğlu, Sait Özkan, Faik İşmar, Bahtiyar Mat, Güner Güngören, Ufuk Gürbüz, Sedat Babiroğlu, Ünal Ertan ve Levent Erdoğan.   

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı