REKLAMI GEÇ

Kaptanlar öğrencilerle bir araya geldi

Sakatlıkları nedeniyle Bursa’da düzenlenen Uludağ Cup turnuvasına gitmeyen Horoz’un kaptanları Yusuf ve Bülent Servergazi Lisesi’nde öğrencilerin sorularını yanıtladı.

/ DENİZLİHABER / 10 Ekim 2007 Çarşamba, 00:00

Söyleşinin yapıldığı salonu dolduran öğrenciler futbolcuları gördükten sonra tezahürat yaparak sevgi gösterisinde bulundu.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kaptan Yusuf ve Bülent Denizlispor’un ligi ilk 10 içinde bitireceğini söyledi. Kaptan Yusuf örnek aldığı futbolcunun Tanju Çolak olduğunu belirterek ilginç açıklamalarda bulundu. İşte Yusuf’un öğrencilerin soruları karşısında verdiği cevaplar:’’ Zamanında hatalar yapmış olabilirim. Her genç hata yapıyor. Önemli olan bunları düzeltmek. Belki de en büyük hatam Fenerbahçe’den ayrılmam. Ayrılmamam gerekiyordu. Kimse beni göndermek istemedi. Ben şans bulamadığım için ayrıldım. Fenerbahçe’de sağ bek, ön libero gibi mevkilerde oynadım. Serbest oynamadım. Alex’e verilen şans bana verilseydi heykelim dikilirdi. Şimdi hatalarını düzeltmiş, ailesine ve işine bağlı bir Yusuf olarak karşınızdayım.Denizlispor iki senedir stres yaşıyor. Bu kez aynı sıkıntıları yaşamamak için işi sıkı tutuyoruz. Hedefimiz üst sıralar. Takım olarak karar aldık. 10. sıradan aşağıya düşmemek için oynayacağız. İlk yarıda hedeflediğimiz puan var. Bence bu hedefin üstünü bile alabiliriz. Denizlispor΄u çok seviyorum. Çok büyük dostluklar kurdum. Denizli benim memleketim saydığım yer. Futboldan sonra askerlik var. Ama teknik direktörlük yapıp ülkemize yeni futbolcular kazandırmak istiyorum. Seyircimiz bizi yalnız bırakmıyor. Bundan sonra daha da artarak bize destek olacaklardır. Futboldan dolayı 14 yaşımda ailemden ayrıldım. Bazı şeylerden fedakarlık yapmanız gereken bir meslek icra ediyoruz. Ailem benim futbolcu olmama hiç karşı çıkmadı hatta destek oldular. Şimdi bunun meyvesini hep beraber yiyoruz. Okul ile futbolu beraber yürütmek çok zor. Ben lisedeyken bunu beceremedim. Ancak önce okul derim. Gençler olarak dürüstlükten ve doğrularınızdan ödün vermeden ilerlemeniz benim önerim. Ayrıca insan geçmişi unutmamalı. Ben geçmişimi unutmadım. Çünkü geçmişinizdeki insanları unutursanız, gün gelir onlarda sizi unutur. ‘’

İkinci kaptan Bülent Ertuğrul ise özellikle Lyon maçını ve sonrasını unutamadığını belirterek şunlar söyledi: ‘’ Denizlispor alt yapısından yetiştim. Profesyonel futbol yaşantımı da burada sürdürüyorum. Denizlispor olarak hedefimiz bu sezon ligi ilk 10 içinde bitirmek. Bunu başarabilecek güçteyiz. Hırsı ve oyun stiliyle Bülent Korkmaz’ı örnek aldım. İnşallah yeniden Denizlispor’un adını UEFA’da duyururuz. Alt yapıdan yetişen oyuncu arkadaşlarımız var. Denizlispor alt yapıya önem vermeye başladı. Daha da futbolcu çıkacaktır. Yabancı futbolcuyla yerli futbolcu arasındaki bakış açısını artık üzerimizden atmamız gerekir. Tek sıkıntımız bu.’’

Öte yandan lig yarışında Kaptan Yusuf Fenerbahçe’yi favori görürken, Bülent Ertuğrul ise Galatasaray’ın şu ana kadar oynanan futbola bakarak favori olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı