REKLAMI GEÇ

Kasımpaşa maçı kırılma noktası

Denizlispor Başkanı Ali İpek, Kasımpaşaspor maçını kırılma noktası olarak gördüklerini söyledi. İpek, ” Bizim için kırılma noktası olan bir maç. Denizlispor bu maçı kazandıktan sonra daha rahat bir atmosfer içine girecek” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Eylül 2007 Cuma, 00:00

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, kendi sahalarında oynayacakları Kasımpaşaspor maçının önemli bir maç olduğunu söyledi. Zor bir maç oynayacaklarını ifade eden İpek, “Bu maçta tüm taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Herkesi maça bekliyoruz. Bizim için kırılma noktası olan bir maç. Denizlispor bu maçı kazandıktan sonra daha rahat bir atmosfer içine girecek” dedi.

Para sıkıntısı

Başkan İpek ayrıca, “Kulübümüzün maddi desteğe ihtiyacı var. Satışa çıkardığımız altın koltuklara rağbet gösterilmiyor. Şu ana kadar 45 altın koltuk satıldı” diye konuştu.

Denizlispor’un bir ay içinde ödemesi gereken önemli miktarda para olduğunu belirten Başkan Ali İpek,’’Geçen seneki sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. ‘Altın Koltuk’lara gereken ilgi yok. 45 tane satıldı. Denizlispor’un paraya ihtiyacı var. Bu paranın derlenip toparlanması gerekiyor. Bir an önce ‘Altın Koltuk’ların satılması lazım. Her zaman yüklü borç içinde bu işler kolay olmuyor. 2 sene sonra kendi kendine yetecek hale gelecek bir yapı oluşturuyoruz. Ama borçların da ödenmesi lazım.’’ diye konuştu.

İki kadromuz da hazır

Denizlispor Başkanı Ali İpek, yeşil siyahlılarda yedek kalan futbolcuların da her an hazır olduklarını söyledi. Denizlispor’da Başkan Ali İpek, Sivas’taki Cumhuriyet Turnuvası’nı değerlendirdi. Boş geçen haftayı bu turnuva ile iyi değerlendirdiklerinin altını çizen Başkan Ali İpek, “Bu turnuva oynamayan futbolcularımızın form durumunu görmek açısından da önemliydi” dedi. Yeşil siyahlılarda görev alan yedek futbolcuların çok iyi bir performans ortaya koyduklarını belirten İpek, “İkinci bir kadromuz olduğunu gördük. Yedek futbolcularımızın her an oynamaya hazır oluşu bizleri memnun etti” dedi.

Meyveler toplanıyor

4 yıl önce altyapıda organizasyon değişikliğine gittiklerini belirten İpek, “O zaman attığımız tohumların meyvelerini şimdi topluyoruz. Gelecek yıl en az 5 futbolcumuz altyapıdan gelerek takımda oynayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı