REKLAMI GEÇ

Kıbrıslıoğlu başkan gibi

Kıbrıslıoğlu başkan gibi

Yeşil siyahlılarda Mehmet Özsoy ve Hasan Kıbrıslıoğlu’nun aday olduğu başkanlık için genç yöneticinin adı açık ara önde gösteriliyor.

/ DENİZLİHABER / 21 Haziran 2010 Pazartesi, 15:36

Denizlispor’da 25 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan İkinci Başkan Mehmet Özsoy’un ardından resmi olarak İkinci Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu da başkan adayı olduğunu kamuoyunla paylaştı.

‘Destek verilirse ben bu işi yürütürüm ve adayım’ diyen Mehmet Özsoy, Zeybekci ve Ali İpek’ten gelecek teklifi bekliyor. Kıbrıslıoğlu ise Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve Denizlispor Başkanı Ali İpek’in istemesi durumunda başkanlık onurunu gururla taşıyacağını söyleyerek; “Ben her zaman aday olduğumu söylüyorum. Ama başkanlık makamı kolay bir iş değil. Ben mevcut yönetimde Ali İpek ile beraberken onun söylemi dışında bir iş yapmam. Eğer Ali İpek ve Zeybekci benim arkamda durur ‘Hasan Başkan sen ol’ derlerse artık yapacak bir şey yok ben başkan olurum” diye konuştu.

Kıbrıslıoğlu ayrıca basın mensuplarının kendisine Teknik Direktörlük konusunda Yusuf Şimşek ile ilgili sorduğu soruya ise “Denizlispor’a Yusuf mu gelir, başka biri mi gelir bunu konuşmak için erken. Eğer ben başkan olursam bu konuyu da masaya yatırırız” dedi. Denizlispor Başkanı Ali İpek’in ise Zeybekci ve Kıbrıslıoğlu ile görüştüğü ileri sürülürken, tecrübeli başkanın yakın çevresinden öğrenilen bilgiye göre birkaç gün içinde toplantı düzenleyerek başkanlığa aday olmayacağını açıklayacağı öğrenildi. Yeşil siyahlılarda olağanüstü kongre Cuma günü, Denizlispor Koleji’nde yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı