REKLAMI GEÇ

Kurtar “Galibiyete inandım”

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, karşılaşma öncesinde Gençlerbirliği karşısında galip geleceklerine inandığını belirterek, ´´Karşılaşmanın 5. dakikasından sonra bu fikrim pekişti´´ dedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2007 Pazar, 01:00

Mücadele boyunca net pozisyonlara kendilerinin girdiğini savunan Kurtar, şöyle devam etti: ‘Skor 2-0 olunca Bülent iki santrforu oyuna aldı. Bundan sonra rakibimiz daha baskılı gözüktü. Bu dakikadan sonra daha çok gol atabilirdik. Gençlerle takviyeli bir kadromuz var. Şans verdiğim genç oyuncular da iyi oynadılar. Bu nedenle de mutluyum.’

Futbolculardan Murat ise Gençlerbirliği ile zor bir maç yapacaklarının bilincinde sahaya çıktıklarını hatırlatarak, ‘Galatasaray maçlarından sonra böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı’ derken, karşılaşmada görev alan ve savunmada iyi bir performans gösteren genç oyunculardan Burak da çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, ‘Güvenç hocamız bize güvendi. Biz de onun yüzünü kara çıkarmadık’ diye konuştu.

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek ise maç sonrasında yaptığı açıklamada, deplasmanda kazanılan 3 puanın güzel olduğunu vurgulayarak, ‘Fair-play adına güzel bir karşılaşma oldu. Galatasaray maçlarını telafi ettik’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı