REKLAMI GEÇ

Kurtar ikinci yarıdan umutlu

Kurtar ikinci yarıdan umutlu

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, ligin ikinci yarısı için umutlu konuştu. Kurtar, maçların başlamasıyla birlikte ilk yarıdan daha iyi bir oyun ve puanlar toplayarak, kısa sürede rahatlamak ve farklı hedefler peşinde koşmak istediklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 10 Ocak 2008 Perşembe, 01:00

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, ligin ikinci yarısı için umutlu konuştu. Kurtar, Denizlispor’un sıralamadaki mevcut yerinden daha yukarılara çıkacağını belirterek, “Ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte puanları toplamak ve rahatlamak istiyoruz. Böylece önümüzü görerek, daha iyi hedeflere ulaşabiliriz” dedi. İkinci yarıda takımından ilk yarıdan daha iyi bir futbol sergilemelerini istediğini söyleyen Güvenç Kurtar, “Daha iyi oynamaya çalışacağız. Güzel oyunda karşılığında puan getirir” diye konuştu.

Gidenler gelenler

Kurtar, Brezilya’lı Santos’u disiplinsiz hareketleri nedeniyle V.Manisa’ya gönderdiklerini

söyledi. Kaleci Hamidou’nun Afrika Kupası maçları nedeniyle uzun bir süre takımdan ayrı kalacağını, bu yüzden Süleyman Küçük’ü geri çağırdıklarını kaydeden Güvenç Kurtar, “Hamidou çok tecrübeli. Yokluğu tabi ki handikap. Ancak ben Süleyman ve genç kalecimiz Bulut’a güveniyorum” dedi. Yeni transfer Christian’ın genç bir oyuncu olduğunu da sözlerine ekleyen Kurtar, “Bu oyuncumuzdan beklentilerimiz büyük. Bursa maçıyla birlikte oynamaya başlayacak” dedi.

Çeyrek final zor

Kupada G.Birliği Oftaş’a yenilerek, çeyrek final şansını zora soktuklarını da açıklayan Kurtar, Oftaş’a şanssız bir şekilde mağlup olduklarını ancak yapacakları tek şeyin Bursa’yı yenerek rakiplerinin kaybetmesini beklemek olduğunu açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı