REKLAMI GEÇ

Kurtar’dan övgü

Turkcell Süper Lig´de ilk yarının kendi sahasındaki son maçında Gençlerbirliği Oftaşspor´u, genç oyuncusu Caner´in 2 golüyle 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapatan Denizlispor´da büyük sevinç yaşanıyor.

/ DENİZLİHABER / 17 Aralık 2007 Pazartesi, 01:00

İlk yarıyı 25 puanla kapatmayı hedefleyen Yeşil-siyahlı ekip, ilk yarının son maçı öncesi 24 puana ulaştı. Teknik Direktör Güvenç Kurtar takım olarak bir bütün olduklarını söyleyerek, Gençlerbirliği Oftaşspor karşısında iyi oynadıklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Karşılaşmada genç oyuncuların forma giymesinin normal olduğunu ve takımda yeni bir arayışın söz konusu olmadığını ifade eden Kurtar, “Caner, Güray, Burak ve Engin ilk onbirde forma giydi. Bu oyuncuların yanı sıra Çağlar, Süleyman ve İlkay gibi sakatlığı süren genç oyunculara sahibiz. İnşallah onları da oynatırsak daha mutlu olacağız” diye konuştu.

Gençlerbirliği Oftaşspor maçında sürekli oynayan bazı oyuncuların kulübede oturmasının yeni bir arayış içinde olduğunu göstermediğini belirten Kurtar, “Herhangi bir arayışımız yok. Allyson son haftalarda bazı hatalar yapıyordu. o yüzden oynatmadım. Kratochvil antrenmanlarda çok forma girdi. Söylediklerimizi yapmaya başladı ve çok iyi oynadı. Zaman zaman insanlar biraz havaya giriyor. Buna ben de dahilim. Oyuncularım biraz kenarda oturdukları zaman kendilerine geliyorlar. Fatih Egedik, Sivasspor maçının en iyi 2 futbolcusundan biriydi. Maçta gol vuruşu yerine plase yaptı. Vursa gol yapacak, ama plase yaptı. Bu maçta kendisine görev vermedim” dedi.

Takımda çok iyi oyuncular olduğunu, en önemlisinin de herkesin iyi niyetli çalıştığını belirten Kurtar, “Ben oynatmadığım oyuncuları ceza alsın diye düşünmüyorum. Diğer futbolcular da formda olunca takıma girenlerde değişiklik oluyor. Bahane bulsam da diğer futbolcuları da oynatsam diye bakıyorum. Bunu da bütün futbolcularıma söylüyorum. Takım olarak iyiyiz. Oynayan oynamayanla birlikte bir bütün olduk. Bu bizi çok sevindiriyor. O oynamış, bu oynamış kimse dert etmiyor. Bülent Ertuğrul sakatlıktan çıktı, yarın o oynar. Önemli olan takımdaki birlik beraberlik ve bütünlük” dedi. Kurtar, yerel medyanın kendilerine verdiği desteğe de teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı