REKLAMI GEÇ

Maç öncesi stres attılar

Maç öncesi stres attılar

Denizlisporlu futbolcular ve teknik heyet hafta sonu oynayacakları Konya maçı öncesi Çeşenler Bowling’te stres attı. Maç öncesi böyle bir etkinlik düzenlemesinin futbolcular açısından moral olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Kurtar “Yeni oyuncularımız var. Kadromuz oturdu. Bu genç yetenekleri yetiştirerek Denizlispor’a layık bir futbolcu hale getireceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 8 Şubat 2008 Cuma, 01:00

Denizlisporlu teknik heyet ve futbolcular, Konya maçı öncesi Ceşenler Bowling’te bir araya gelerek stres attı. Yoğun bir hafta geçiren ve Antalya kampının ardından günlerini çift idmanla tamamlayan Denizlisporlu oyuncular ve teknik heyet, Konya maçı öncesi stres atmak için Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Ceşen’in sahibi olduğu Ceşenler Bowling’e giderek bowling oynadı. Önce kahvaltı eden sporcular, ardından kıyasıya bir rekabet içinde bowling oynadı. Teknik Direktör Güvenç Kurtar, yeşil sahalardaki taktiklerini parkede de gösterdi. Kurtar, başarılı atışlarıyla izleyenlerin beğenisini kazandı.

Konya maçı öncesinde yapılan etkinliğin futbolcular açısından moral sağladığını söyleyenKurtar “Denizlispor yeni kadrosu ve yeni alınan futbolcularla iyi bir takım haline geldi. Genç futbolcularımızı kısa zaman içinde takıma uyumlu hale getirerek iyi futbol çıkartan takım haline geleceğiz. Şu anda ucuz maliyetlerle futbolcu transferi gerçekleştirdik. Artık güçlü bir Denizlispor var. Konya maçında da iyi bir maç çıkartarak 3 puanı almayı hedefliyoruz” dedi.   

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı