REKLAMI GEÇ

MADE IN ERTUĞRUL

MADE IN ERTUĞRUL

Denizlispor, süper ligin en zor maçlarından birinde maçın son dakikalarında oyuna giren Christian’ın 90+3’te attığı golle galip geldi. Altın değerindeki 3 puanın sahibi oldu. Bülent yaptığı iki asistle takımını kurtaran adam oldu

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2008 Pazar, 01:00

Tam 4 haftadır galibiyete hasret kalan Denizlispor, kötü gidişata Konyaspor’u evinde ağırladığı maçla son verdi. Sahaya istekli çıkan Denizlispor ilk yarıda sahanın hakimiydi. Sağlı sollu geliştirilen ataklar kısa sürede sonuç verdi. Horozun suskun golcüsü Selahattin henüz 10. dakikada jeneriklere konu olacak güzel bir kafa golüyle takımını 1-0öne geçirdi. Rakibine bir kere bile pozisyon vermeyen yeşil siyahlı ekibin bu dakikalardaki başarılı oyuncusu Caner, talihsiz bir şekilde sakatlanınca Kurtar zorunlu değişikliğe gitti.Caner’in yerine Fatih Egedik ile oyuna devam eden Horozlar ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

Devre arasında yaptığı önemli transferlerle dikkati çeken Konyaspor ikinci yarıya daha etkili bir futbolla başladı. Her geçen dakika baskıyı arttıran Konyaspor bir duran toptan beraberliği buldu. Ceyhun’un sağ köşe gönderinden kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen eski bir Denizlisporlu Veysel kafasıyla topu ağlara göndermeyi başardı 1-1.

Golden sonra da yaklaşık 10 dakika kadar Konyaspor’un üstünlüğünde geçen karşılaşmada ev sahibi Horozlar denge kurmayı başardı. Kurtar maçın sonlarına doğru önce oyundan düşen Serhat’ı çıkararak yerine Musa Kuş’u hemen ardından ilk 11’de olmamasına karşın Fatih Egedik’i çıkarıp yerine horozun Kara Şahini Christian’ı sahaya sürdü. Fatih Egedik belki de Denizlispor’un Süper Lig tarihi boyunca oyuna sonradan girmesine karşın sakatlığı olmadan kulübeye alınan ilk futbolcusu oldu.

Maçın 4. hakemi 3 dakikalık uzatma süresi gösterdiğinde tüm stadyum ayaktaydı. Horoz ümitlerinin tükendiği son dakikada Bülent Ertuğrul’un sol kanatta rakibini iyi bir bilek hareketiyle oyundan düşürüp yaptığı ortayla hayat buldu. Maçın bitimine dakikalar kala oyuna giren siyahi futbolcu kalabalık rakip ceza alanında iyi yükselerek tribünleri sevince boğdu 2-1.

Denizlispor bu golle sahadan 3 puan alarak ayrılan taraf olurken puanını 29’a yükseltti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı