REKLAMI GEÇ

“Şampiyonluğa geleceğim”

“Şampiyonluğa geleceğim”

Denizlispor Kulubü’nü ziyaret eden Vali Hasan Canpolat, Kulüp Başkanı Ali İpek’e, Denizlispor’un şampiyon olması durumunda, son maça geleceğine söz verdi.

/ DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2008 Pazartesi, 00:00

Vali Hasan Canpolat, son olarak Denizlispor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp binasında Denizlispor yönetimi tarafından karşılanan Vali Canpolat daha sonra toplantı salonuna geçti.

Denizli’de görev yaptığı süre boyunca Denizlispor’un iyi işler çıkardığını ve her maçını takip ettiğini belirten Vali Hasan Canpolat, “Denizlispor geleceği olan bir takım. Eğer Denizli halkı da takıma sahip çıkarsa, takım gelecek sezon iyi yerlere gelecektir. Denizlispor Denizli’nin her şeyidir. Siz değerli yöneticilere ve Denizlisporlu futbolcularımıza gelecek dönemlerde başarılar diliyorum” dedi.

Canpolat, Denizlispor’un şampiyon olması durumunda, son maça mutlaka geleceğini söyledi. Ziyarette son olarak konuşan Kulüp Başkanı Ali İpek’de, Canpolat’ın her zaman Denizlispor’un yanında olduğunu belirterek, yaptığı katkılardan dolayı Canpolat’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İpek, Canpolat’a Denizlispor plaketi, Denizlispor saati ve Denizlispor’un bayraklarını hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı