REKLAMI GEÇ

Seçimin ardından istifa

Seçimin ardından istifa

Denizlispor’da dün gece yapılan ve Mehmet Özsoy’un başkan seçildiği olağanüstü genel kurul sonrası, Özsoy’un yönetim listesinde bulunan pek çok kişi istifa ettiğini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 26 Haziran 2010 Cumartesi, 17:58

Denizlispor’da olağanüstü genel kurul sonrasında ortalık durulmuyor. Genel kurulda başkan seçilen Mehmet Özsoy’un yönetim kurulu asil listesinde bulunan Rıdvan Erdemir, Zafer Gökşin, Suat Küçüker, Kaan Şanlıkan ve yedek üye listesinde bulunan Mehmet Baykent, bugün yazılı bir açıklama yaparak, bilgilerinin dışında listede isimlerinin olduğunu ve görev almayı düşünmediklerini belirterek istifa ettiklerini açıkladı.

Bu arada 3 kişinin daha istifa edeceği de alınan bilgiler arasında. İstifa edecekleri öne sürülen isimler; Seyfi Başer, Sedat Doğaç ve Ali Yaman. Bu kişilerin, Pazartesi günü istifa dilekçelerini yönetime sunacakları öğrenildi.

Denizlispor Başkanı Seçilen Mehmet Özsoy’un hazırladığı yönetim kurulu yedek listesinde ismi bulunan Yavuz Dalaman da istifa ettiğini yazılı bir açıklama ile duyurdu. Yavuz Dalaman, basın kuruluşlarına gönderdiği açıklamada, “Bilindiği üzere 2009-2010 dönemi yönetim kurulumuz başarısızlığı üstlenerek topluca görevi bırakmış ve kulübümüzü kongreye götürerek yeni bir yönetim kurulu oluşmasına fırsat vermiştir. Ancak 25.06.2010 günü yapılan kongrede yeni yönetim kurulu listesinde adım danışılmadan ve onayım alınmadan yedek aday listesinde olduğu deklare edilmiştir. Kaldı ki danışılsa bile; mesuliyet alarak istifa etmiş olduğumdan böyle bir oluşum içerisinde tekrar olamayacağım, hele hele yedek aday listesinde olamayacağım açıktır. Bu nedenle seçilmiş olan Sn. Başkan ve nezdinde yönetim kuruluna yeni dönemde başarı ve kolaylıklar dilediğimi belirtir, istifamın kabulünü rica ederim. Kamuoyuna saygıyla duyururum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı