REKLAMI GEÇ

Süleyman yuvaya döndü

Süleyman yuvaya döndü

Kaleci Hamidou’nun Kamerun Milli Takımı’ndan genç döneceğini hesaplayan Denizlispor’un kurmayları, sezon başı Altay’a kiralık gönderilen Süleyman Küçük’ü geri çağırdı.

/ DENİZLİHABER / 2 Ocak 2008 Çarşamba, 01:00

Sezon başında Altay΄a kiralık olarak giden kaleci Süleyman Küçük yuvaya döndü. Bir süredir Denizlispor ile Altay arasında yapılan görüşmeler sonucunda Cenk Gönen ise sezon sonuna kadar İzmir ekibine kiralandı. Süleyman Küçük yeşil siyahlı takımda 1 numaralı formayla mücadele edecek.

Genel Menajer Özhan Çetin Hamidou΄nun Afrika Ulusal Kupası nedeniyle takımdan ayrı kalacağını hatırlatarak, “Süleyman zaten kalecimizdi. Sezon başında Altay΄a kiralık olarak gitmişti. Tecrübesi ve Denizlispor΄a hizmetleri tartışılmayacak bir oyuncu. Hamidou Kamerun Milli Takımı΄nda oynayacağı için ikinci yarının ilk haftalarında takımda yer alamayacak. Hamidou΄nun yokluğunda kalemizde iyi bir rekabet olacak. Süleyman ve Bulut gibi kalecilerimizle Denizlispor kalesinde sıkıntı yaşanmayacak. Genç kalecimiz Cenk ise Altay΄da oynayarak kendisini gösterecek. İleride kendisinden çok şey beklediğimiz bir kaleci. Maç oynayarak tecrübe kazanması açısından Altay΄a gitti” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı