REKLAMI GEÇ

Transfer başladı

Transfer başladı

Ligi 7. sırada bitirerek hedefine ulaşan Denizlispor’da iç transfer görüşmeleri start aldı. Roman’la bir yıl daha nikah tazeleyen Horoz, Fatih Egedik ve Yusuf’la görüşmelerini sürdürüyor.

/ DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2008 Pazartesi, 00:00

Ligi 7. sırada bitirerek, hedefine ulaşan Denizlispor’da iç transfer görüşmelerine başlandı. Ç.Rize maçı sonrası bir görüşme yapılan Roman’la bir yıl daha anlaşılırken, Fatih Egedik ve Yusuf’la görüşmeler sürüyor.

Çağlar 3 yıl daha uzattı

Son haftalarda başarılı performansı ile dikkat çeken A2 Milli Takım’da da forma giyen ve bir yıl daha sözleşmesi bulunan genç futbolculardan Çağlar Birinci’nin ise sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, öncelikle iç transferi bitirmek istediklerini daha sonra dış transfer çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Hamidou, Bülent, Gökhan gitti

Sözleşmeleri biten ve haftalar önce kadro dışı bırakılan Hamidou ve Bülent Ertuğrul ise kesin olarak takımdan ayrıldı. Bu sezon Beşiktaş’tan alınan ve kiralık olarak forma giyen Gökhan Güleç takımına döndü. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan, ancak kadro dışı bırakılan Zafer Demir ile ilgili ise yönetim hala karar veremedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı