REKLAMI GEÇ

VALİ ERKMEN DEVREDE

VALİ ERKMEN DEVREDE

Denizlispor’da önce İpek’in ardından Kıbrıslıoğlu’nun aday olmayacaklarını açıklaması kentte şaşkınlık yarattı. Vali Yavuz Erkmen bu akşam yeşil siyahlı eski yeni kurmaylarla bir araya gelerek ortak bir liste için son uyarılarını yapacak.

/ DENİZLİHABER / 24 Haziran 2010 Perşembe, 14:10

Denizlispor’da işler karıştı. Yarınki kongre öncesi kimlerin aday olacağı değil kimlerin olmayacağı konuşulmaya başlandı. Dün basın toplantısı düzenleyerek “Yeni bir dönemin başlaması gerektiği söylendi. O dönemin başlaması yönünde görüşümüz oldu bizim” sözleriyle aday olmayacağını duyuran Denizlispor Başkanı Ali İpek’in durumu tekrar tartışılır hale geldi.

Çünkü kongrede en güçlü aday olarak gösterilen Hasan Kıbrıslıoğlu bu sabah bir yazılı açıklama yaparak aday olmayacağını kamuoyuna duyurdu. İşte tüm bu gelişmeler Denizli Valisi Yavuz Erkmen’i de harekete geçirdi.

Yeşil siyahlı kulübün zor durumda kalmasını istemeyen yeşil siyahlı kurmayların ortak bir yönetim konusunda uzlaşması için girişimlerini sürdürüyor. Bu akşam yeşil siyahlı kurmaylarla bir araya gelecek olan Erkmen’in tek bir liste üzerinde anlaşılmasını isteyeceği öğrenildi.

Erkmen’in bu akşam saatlerinde yapacağı toplantıya mevcut yönetimden bazı isimlerin, eski başkan ve eski yöneticilerin ve Denizli Belediyesi’nden de bir yöneticinin davet edildiği kaydediliyor.

HOROZ’DA İMZA VAR

İpek ve Kıbrıslıoğlu’nun “Aday değilim” açıklaması ile çalkalanan Denizlispor’da imza var. Galatasaray’a verilen Çağlar Birinci’ye karşılık alınan 5 genç futbolcudan üçü ile Adanaspor’dan alınan Barış Durmaz 15.30’da Denizlispor’a imza atacak. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte Galatasaray’a verilen Çağlar Birinci’ye karşılık Denizlispor’a gelen 5 genç futbolcudan üçü bugün Denizlispor’a imza atıyor. Saat 15.30’da Denizlispor Kulüp Binası’nda kendilerini Horoz yapacak imzayı atacak üç genç futbolcunun isimleri şöyle: Murat Akça, Erhan Şentürk ve Semih Kaya. Ayrıca Adanaspor’dan alınan Barış Durmaz’da imza atacaklar arasında. Yine Galatasaray’dan alınan Sadrettin Fırat Kocaoğlu ve Serdar Eylik’in ise birkaç gün içinde Horoz’a imza atması bekleniyor. İmza töreninin ayrıntılarını ilerleyen saatlerde www.denizlihaber.com’dan okuyabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı