REKLAMI GEÇ

Vali’nin ilk ziyareti Denizlispor’a

Vali’nin ilk ziyareti Denizlispor’a

Denizli’deki görevine bir hafta önce başlayan Vali Yavuz Erkmen, ilk ziyaretini Denizlispor Kulübü’ne yaptı.

/ DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2008 Pazartesi, 00:00

Başkan Ali İpek ve yöneticilerle bir araya gelen Vali Erkmen, “Denizlispor’un sıkıntılarını hep birlikte aşacağız, ben değil biz varız” dedi.

Başkan Ali İpek, Denizli’de oturmuş bir futbol kültürü olduğunu, futbol takımının da belli bir sisteme sahip olduğunu belirterek, “Valimiz Yavuz Erkmen, Denizli’deki ilk resmi ziyaretini Denizlispor’a yaparak spora ve Denizlispor’a verdiği önemi gösterdi. Sırtımızdaki kamburun giderilmesine katkıda bulunacağına inanıyoruz. Yönetim olarak 2009 yılı ortalarına kadar borçlarımızı sıfırlamak gibi bir hedefimiz var. Bu hedefe giderken, giderlerimizi azaltıp gelirlerimizi en iyi şekilde değerlendireceğiz” dedi.

Vali Erkmen ise, Manisa’nın düşmesiyle Denizlispor’un Ege’nin yeniden Süper Lig’deki tek temsilcisi olduğunu hatırlatarak, “Üstlendiğimiz misyonun sorumluluğunu biliyoruz. Denizlispor, bu sezon olduğu gibi gelecek sezon da düşme korkusu yaşamayacaktır. Valilik olarak üzerimize düşen her görevi yapacağız. Denizlispor’un başarısı bizim de başarımız olacaktır” diye konuştu.

Bu arada, yönetimin teknik direktör sorununu bu hafta içinde çözmesi bekleniyor. İsimleri sır gibi saklanan ve ön anlaşma yapıldığı öğrenilen üç yabancı futbolcuya verilecek peşinatların ayarlanmaya çalışıldığı, yönetimin kaynak yaratmasından sonra bu futbolcuların Denizli’ye davet edilerek imza attırılacağı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı