REKLAMI GEÇ

5 bin basketbolcu

Denizli Belediyesi, 55 mahalleye yaptırdığı 70 basketbol ve voleybol sahasında, 5 bin çocuğa ücretsiz basketbol kursu veriyor. Bunun yanı sıra kursa katılan tüm çocuklara formaları da hediye ediliyor.

/ DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2007 Çarşamba, 00:00

Denizli Belediyespor’un organize ettiği ve her gün 2 mahallede devam eden kurslar, yoğun ilgi görüyor. Etkinlikle, 7-17 yaş grubundaki çocuklar, kötü alışkanlıklardan uzak durup, sağlıklı ortamda spor yaparak kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.

Çocuklara basketbol eğitimi Denizli Belediyespor Basketbol Takımı antrenörü Kenan Akdeniz ve yardımcıları tarafından veriliyor. Dağıtılan formaları giyen çocuklar, basketbolun tekniklerini öğreniyor. Çocuklar, takım ruhu, birlikte çalışma, uyum ve yeteneklerini skora yansıtma konusunda geleceğin birer yıldız basketbolcuları olacaklarını gösteriyor. Bu arada, ailelerde çocuklarını izleme fırsatı buluyor.

Kenan Akdeniz, dünkü yaklaşık 1 saat süren antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, etkinlikle çocukların basketbol sporuna olan ilgisinin arttığını, geleceğin basketbolcularının yetiştirilmesine destek olunmasının yanında sağlıklı yaşamada katkı sağlandığını söyledi. Akdeniz, etkinliklerin Eylül ayına kadar devam edeceğini sözlerine ekledi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nuray Karayel de, Denizli Belediyesi’nin ülke basketbolunun gelişmesine önemli desteklerde bulunduğunu ifade ederek, ‘Belediyemiz, daha önce de Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek çeşitli illerinden 7 takımın katıldığı Minik Erkekler Basketbol Şenliği düzenlemişti. Bugün ise 5 bin çocuğumuz basketbol sporuyla tanıştı. Çocuklar arasında, arkadaşlık, dayanışma ve paylaşma bilincinin küçük yaşta gelişmesine önemi rol oynayan etkinliklerimiz, sürekli devam edecek’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı