REKLAMI GEÇ

ASKF’de bayrak değişimi

ASKF’de bayrak değişimi

7 yıldır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Denizli temsilciliğini yapan Ali Erişkin, 11-18 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan genel kurul için aday olmayacağını açıkladı. Ali Erişkin, yerine yine yönetimde olan Feyyaz Ceşen’in aday olacağını belirtti. Erişkin, bundan sonra Denizlispor için çalışacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2008 Çarşamba, 00:00

ASKF Denizli İl Temsilcisi Ali Erişkin 11-18 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan genel kurulda aday olmayacağını açıkladı. Basın merkezinde düzenlediği toplantı ile aday olmadığını açıklayan Ali Erişkin, 7 yıldır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Denizli temsilciliğini yapıyordu. Erişkin, “7 yıldır amatör spor kulüplerine elimizden gelen desteği ve yardımı yaptık. Gerek yönetimdeki arkadaşlarım gerekse ben, her zaman spor ve sporcunun yanında olduk. Yaptığımız her işte amatör spor kulüplerini nasıl daha iyi yerlere getirebileceğimizi düşündük. Ve artık görevi bırakma zamanı geldi. Yeni dönem için yine yönetimimde yer alan Feyyaz Ceşen arkadaşımıza öneri götürdük ve kendisi de bu öneriyi kabul etti. 11-18 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan genel kurulda Feyyaz Ceşen arkadaşımız bu bayrağı bizlerden devir alacaktır” dedi.

7 yıllık görev süresi boyunca yapmak istediği en büyük projenin ‘Amatör evi’ olduğunu belirten Erişkin, “En büyük projem Amatör Evi’ydi. Bu proje içerisinde tesisler, amatörlerin kamp yapabileceği yerler olacaktı. Ama nasip olmadı. İnşallah ileriki dönemlerde bu proje yeniden hayata geçer ve amatör spora yakışır bir proje olur” dedi. Bundan sonra Denizli ve Denizlispor için görev yapacağını belirten Ali Erişkin, “Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek, bu olayı öğrendiğinde, beni telefonla aradı ve yönetimde olmamı istedi. Pazartesi günü yapılan yönetim toplantısının sonunda da beni aradı ve hayırlı olsun dedi. Ama kendim ne göreve verildiğimi bilmiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Ali Erişkin 11 ile 18 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan genel kurulda aday olacak Feyyaz Ceşen’e başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı