REKLAMI GEÇ

Birey’de futbol şenliği

Birey’de futbol şenliği

Birey Dershanesi Denizli Şubesi’nin, dershane öğrencileri arasındaki kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla, Birey’de öğrenim gören lise öğrencileri arasında düzenlediği halı saha futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada, hafta içi öğrenim gören TM-2 ve FM-3 sınıfı futbol takımı şampiyon oldu.

/ DENİZLİHABER / 9 Nisan 2008 Çarşamba, 00:00

Turnuvaya, öğrenciler kendi aralarında oluşturduğu 16 ayrı takımla katıldı. Büyük bir çekişmenin yaşandığı maçlar sonunda Hafta içi TM- 2 ve FM- 3 sınıfı futbol takımı şampiyon oldu. 4 gün süren maçlarda, Birey öğrencileri futbolcu arkadaşlarına zaman zaman tezahüratlarıyla destek verdiler. Eğlenceli geçen karşılaşmalar sonunda finale kalan takımlar kalabalık seyirci kitlesi karşısında final maçına çıktı. Karşılaşmaları, dershane öğrencileri, öğretmenler ve basın mensupları coşku ve heyecan içersinde izledi. Final maçında şampiyon olan takımın oyuncularına, Birey Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Çobanoğlu ve kurucuları Mehmet Salta, Resul Tekin madalya ve çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.

Turnuvaya katılan Birey Dershanesi öğrencileri, centilmenlik içerisinde geçen halı saha turnuvalarının bundan sonra da devam ettirilmesini istediler. Birey Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Engin Çobanoğlu bu maçlarla öğrencilerin stres atmalarına yardımcı olduklarını ve önümüzdeki dönemlerde tekrar futbol turnuvası düzenleyeceklerini söyledi. Çobanoğlu, bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini, bu tür etkinliklerin, öğrencilerin topluma kazandırılması konusunda önemli olduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı