REKLAMI GEÇ

DENİZLİ AMATÖRÜNDE TARİHİ GECE

DENİZLİ AMATÖRÜNDE TARİHİ GECE

Göreve geldiği günden bu yana Denizli’de ilkleri yaşatan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu, bir ilke daha imza attı.

/ DENİZLİHABER / 22 Nisan 2010 Perşembe, 15:58

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 20 Nisan 2010 Salı günü, Denizli tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Akkonak Saim Gök, Karşıyaka Saraçoğlu ve Zafer Katrancı Alt Yapı Tesisleri’nde gece müsabakası oynattı.

Denizli ASKF Genel Başkanı Feyyaz Ceşen, “Sporcularımızı toz, toprakta ve de sağlıksız ortamlarda spor yapmaktan kurtararak bu örnek tesisleri bize kazandıran, gece müsabakalarının oynanabilmesi için bizlere tüm olanakları sağlayan, her zaman amatör spor ailesinin yanında yer alarak amatör futbola çok büyük katkılar veren ve amatörler yararına yapılacak her türlü projede bize büyük imkanlar sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Nihat Zeybekci’ ye teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” dedi.

Futbol İl Temsilcisi Metin Hüyük ise Denizli tarihinde ilk kez bir gece maçı oynandığını, ve ailelerin bu yaş grubu çocuklara sahip çıkacağını bildikleri için bu güzellikleri ailelere göstermek istediklerini ifade etti.

Denizli ASKF Onur Kurulu Üyesi Şeref Varol, “Amatörleri sıkıntıdan kurtarmanın bir gerçeği de gece maçları. Genç takımlarda ki çocukların yüzde 90’ı öğrencilerden oluşuyor. Gündüz maçlarında bu çocukların okullarından izin almaları zorlaşıyor. Bu açıdan gece maçları iyi olacağı kanısındayım” dedi.

Ayrıca Saat 20:30’da Akkonak Dr. Saim Gök Stadında oynanan müsabaka öncesinde geçtiğimiz sezon U-13 ligi müsabakalarında başarılı olan Denizlispor ve PAÜ Gençlikspor kupalarını aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı