REKLAMI GEÇ

DENİZLİ, BİSİKLETLİLERİ AĞIRLAMAYA HAZIR

DENİZLİ, BİSİKLETLİLERİ AĞIRLAMAYA HAZIR

46. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turnuvası Denizli Etabı hazırlıkları tamamlandı.

/ DENİZLİHABER / 13 Nisan 2010 Salı, 16:59

Bu yıl 46’ncısı düzenlenen ve 4. ve 5. etapları Denizli’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu öncesi, Vali Yavuz Erkmen başkanlığında toplantı düzenlendi. Turnuvanın Denizli etabında, sporculara özel olarak hazırlanan havlu hediye edilecek.

Valilik Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, DSO Başkanı Müjdat Keçeci, DETKİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, 46. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na Denizli’nin dahil edilmesinin önemli olduğunu söyledi. İlimizde tur için gerekli hazırlıkların tamamlandığını belirten Vali Erkmen, 4. etabın bitiş yeri olan Pamukkale’ye kadar olan güzergah boyunca Kale, Tavas ve Denizli merkezinde vatandaşların sporcuları yol kenarlarında izleyerek sporculara sevgi gösterisinde bulunmalarının ve destek vermelerinin önemli olduğunu söyledi.

Marmaris-Pamukkale etabında, yarın saat 15.30’da Pamukkale yolunun trafiğe kapanacağına dikkat çeken Vali Yavuz Erkmen, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için bu saatten önce Pamukkale’ye gitmelerini, ayrıca sporcuların ilimiz sınırlarına saat 14.00’de gireceğini ve güzergah boyunca zorunlu olmadıkça vatandaşların yolları kullanmamalarını söyledi. Turnuvanın ilimiz tanıtımı için önemli olduğunu vurgulayan Vali Erkmen, 2 gün boyunca 15.00 ile 17.00 saatleri arasında ilimizden dünyaya Eurosport televizyonu ile canlı yayın yapılacağını ve bunu iyi bir tanıtım fırsatına çevrilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Denizli-Fethiye etabının Perşembe günü 11.30’da Delikliçınar Meydanı’ndan başlayacağını belirten Vali Erkmen, yine vatandaşların yol boyunca sporculara destek vermeye davet etti. Vali Erkmen ayrıca, meydana dokuma tezgahı kurulacağını ve bu sayede Denizli’nin tekstilin merkezi olduğunun öne çıkarılacağını sözlerine ekledi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, Denizli’de isteyen esnafın Denizli’ye yakışır şekilde aktivite yapabileceklerini belirtti. Toplantıda ayrıca DETKİB tarafından sporculara verilmek üzere yaptırılan bisiklete binen horoz resimli havlu da tanıtıldı.

4. etap olan Marmaris-Pamukkale etabı 14 Nisan 2010 Çarşamba günü saat 11.35’de Marmaris’ten başlayarak 16.30’da Pamukkale Kocaçukur Mevkii’nde yapılacak ödül töreni ile etap tamamlanmış olacak.

5. etap olan Denizli-Fethiye etabı ise 15 Nisan 2010 Perşembe günü saat 11.30’da Denizli Çınar Meydanı’ndan verilecek startla başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı