REKLAMI GEÇ

Vali Demir’den başarılı atlete altın

Vali Demir’den başarılı atlete altın

Acıpayam İlçesi’nde yetişip, 2005 yılında milli takıma çağrılan ve 2006’dan bu yana Türkiye’deki şampiyonalarda ilk 3’ten hiç düşmeyen milli atlet Ümmü Kiraz, Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret etti. Vali Demir, başarılı sporcuyu çeyrek altınla ödüllendirdi.

/ DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2013 Salı, 11:13

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Valilikteki ziyarette Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Ümmü Kiraz hazır bulundu. Kasımpaşa Spor Kulübü’nün sporcusu olan milli maratoncu Ümmü Kiraz, haftada ortalama 200 kilometre koştuğunu, sabah saatleri ve akşam üstü olmak üzere günde iki antrenman yaptığını belirtti. Kiraz, “Denizlili olmaktan dolayı çok mutluyum. Yarışlarda önce Denizli’yi daha sonra ülkemi temsil ediyorum. Dün milli takımlardan müjdeli bir haber aldım. 2014’te yapılacak olan şampiyonada milli takıma çağrıldım. İyi hazırlanıp en iyi dereceyi almak istiyorum” dedi.

Vali Abdülkadir Demir ise Türkiye’de gençlerin her alanda sporla tanıştırıldığını ve bu konuda bakanlığın küçük yaşlarda spor yaptırılması için projeler hazırladığını kaydetti. Vali Demir, “Ümmü bu sporculara örnek gösterilebilecek bir sporcu. Atletizm branşında ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etti. Yoğun çalışma ortamı nedeni ile kendisi kısıtlı bir zaman bularak Denizli’ye geldi. Ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Kendisine bundan sonraki yarışlarda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Daha sonra Vali Demir başarılı sporcu Ümmü Kiraz’a çeyrek altın hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı