REKLAMI GEÇ

Denizli’de bilardonun kralları belli oldu

Denizli’de bilardonun kralları belli oldu

Denizli il seçmesi 53 bilardocunun katılımıyla gerçekleştirildi. 45 sporcunun katıldığı seçmelerde üç bant il seçmesi müsabakaları sonunda Kenan Külçeler birinci, Halit Ünlü ikinci, Harun Eren üçüncü oldu. 9 top il seçmesinde ise Fatih Argün birinci, Harun Eren ikinci, Alptuğ Argün üçüncü oldu.

/ DENİZLİHABER / 16 Ocak 2013 Çarşamba, 16:21

Denizli il seçmesi 53 bilardocunun katılımıyla gerçekleştirildi. Bilardo il temsilciliğinin 2012 – 2013 faaliyet programında yer alan Bilardo Üç Bant ve Dokuz Top il seçmeleri Plus Bilardo Salonu’nda yapıldı. 09 – 13 Ocak tarihlerinde yapılan müsabakalarda 9 top il seçmesine sekiz, Üç Bant il seçmesine ise 45 sporcu katıldı. Üç Bant il seçmesi müsabakaları sonunda Kenan Külçeler birinci, Halit Ünlü ikinci, Harun Eren üçüncü ve Haluk Oymak dördüncü oldu.

9 top il seçmesinde ise Fatih Argün birinci, Harun Eren ikinci, Alptuğ Argün üçüncü ve İsmail İçke dördüncü oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi. İl birincisi olan sporculara kupa ve madalyalarını Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan’dan, İkinci olan sporcular Spor Şube Müdürü Haluk Tuncay’dan, üçüncüler ise Bilardo Eski İl Temsilcisi Ömer Teke verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı