REKLAMI GEÇ

Denizlili Alper buzun prensi gibiydi

Denizlili Alper buzun prensi gibiydi

Soçi’de Türk sporcu Alper Uçar’ın, Alisa Agafonova ile buz pistinde sergilediği başarılı performans, puan olarak karşılığını bulmadı. Puanlamayı yapan jüri, seyirciler tarafından ıslıklandı.

/ DENİZLİHABER / 16 Şubat 2014 Pazar, 22:14

Rusya’nın Soçi kentinde devam eden 2014 Kış Olimpiyatları’nda, partneri Alisa ile buz pistine çıkan Denizlili Alper Uçar, ülkemiz adına bir ilki gerçekleştirdi. Ancak, kelimenin tam anlamıyla hakemlerin gadrine uğradı ve madalya için yarışacağı serbest program için vize alamadı.

2014 Kış Olimpiyatları’nda, Türkiye ilk kez buz dansında temsil edildi. Alisa Agafonova-Alper Uçar çifti, Iceberg Paten Sarayı’nda, çiftler buz dansında sahne aldı ve başarılı bir performans sergiledi. Sporcularımız, kendilerini serbest programa taşıyacak puan bekliyordu.

Salonda bulunanların beğeniyle izlediği Alper-Alisa çiftine hakemler 49.84 gibi oldukça düşük puan verdi. Bu durumu seyirciler, ıslıklarla protesto etti. Alkışlarıyla da Alper-Alisa çiftine moral vermeye çalıştılar.

Türkiye adına bir ilki gerçekleştiren, ancak derece için yarışamamanın burukluğunu yaşayan Alper Uçar, Kış Olimpiyatları’nın resmi açılış töreninde Türk Bayrağını taşıyan isim olmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı