REKLAMI GEÇ

ELEKTRİKLERİNİ BOŞALTTILAR

ELEKTRİKLERİNİ BOŞALTTILAR

İlki bu yıl düzenlenen Aydem Halı Saha Turnuvası Denizli Elemelerinin birincisi, Arıza Bakım Onarım Ekibi oldu.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2010 Pazartesi, 19:10

Aydem Kurumsal İletişim ve Eğitim Grup Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvada, 16 takımın yer aldığı grup maçlarının ardından, final karşılaşmalarında kupalar sahiplerini buldu. Çivril İşletme’yi temsil eden takımla, arıza ekiplerinin oluşturduğu takımın karşılaştığı final karşılaşmasını 5-1 önde bitiren Arıza Bakım, elemelerin Denizli etabında şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Aydem Elektrik Genel Müdürü Mesut Güzel, şirket içi etkinliklerinin birlik beraberlik duygusunu pekiştirdiğini, yapılan turnuvada da hedeflenenin bu olduğunu ifade ederek “Sporun getirdiği, dostluk ve centilmenlik esaslarının güçlendiğini gördüğümüz turnuvada hedeflenen başarıya ulaştığımızı görüyoruz. Turnuvaya iştirak eden tüm arkadaşlarımızı kutluyor, kupa alan takımlarımıza başarılarının devamını diliyorum” dedi.

3’üncülük ve 4’üncülük karşılaşmasında, Güvenlik Takımını 10-2 sonuçla yenen Kesme Açma Takımı 3. oldu. Kupa ve madalya töreninden sonra takımlar bir aile tablosu oluşturarak fotoğraf çektirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı