REKLAMI GEÇ

Emniyet Spor Gücü zor günler geçiriyor

Gençlerin boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmek ve spora teşvik etmek amacıyla kurulan Emniyet Spor Gücü zor günler geçiriyor.

/ DENİZLİHABER / 6 Aralık 2007 Perşembe, 01:00

Denizli Belediyespor’la birlikte Denizli’de boks şubesi bulunan iki kulüpten birisi konumundaki Emniyet Spor Gücü, destek verilmezse 25 Aralık’ta İstanbul’da yapılacak müsabakalara boksörlerini gönderemeyecek. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyen Emniyet Spor Gücü Başkan Yardımcısı Murat Arslan, profesyonel sporların çekirdeğini oluşturan amatör sporların bir türlü gereken desteği görmediğini söyledi. Arslan, “Amatör kulüplere rağbet ne kadar çok olursa, profesyonel sporlar da o kadar fazla gelişir. Biz kısıtlı imkanlarla sporcularımızı müsabakalara hazırlamaya çalışıyoruz. Maalesef bu sezona kadar il dışı müsabakalarda yapılan yardımlar yapılmaz oldu. Bizi kendi üyelerimizle baş başa bıraktılar. Biz de mümkün olduğu kadar üyelerimize yansıtmadan kendi imkanlarımızla ayakta kalmaya çalışıyoruz. Önümüzde takımlarımızın girecekleri müsabakalar var. Masa Tenisi Minik Erkekler takımımız yarı final müsabakaları için Burdur’a, Judo takımımız da İzmir’e gidecek. Kulübümüz kendi bütçesinden bunların giderlerini karşılayabilecek durumda. Ancak 6 kişiden oluşan boks takımımızı üzülerek söylüyorum ki İstanbul’da yapılacak şampiyonaya gönderecek bütçemiz yok” diye konuştu.

MASA TENİSİ’NDE BÜYÜK BAŞARI

Çalışmalarını Arif Yalınkaya İlköğretim Okulu’nun salonunda yapan Emniyet Spor Gücü Masa Tenisi Takımı 2007-2008 sezonunda tüm imkansızlıklara rağmen büyük başarılara imza attı.Kulüp, sezon içerisinde yapılan müsabakalarda minik kızlar il birinciliği, Minik erkekler il birinciliği ve ikinciliği, yıldız kızlar il birinciliği, yıldız erkekler il dördüncülüğü, genç kızlar il birinciliği ve genç erkekler il üçüncülüğü başarılarına imza attılar. Ayrıca kulüp sporcuları ferdi olarak birçok dalda birincilikler aldılar.Emniyet Spor Gücü Kulübü Masa Tenisi, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Boks, Alan Tenisi, Hentbol, Taekwando, Bilardo, Çim Hokeyi, Badminton, Bowling, Avcılık ve Atıcılık, Fitness ve Vücut Geliştirme, Satranç dallarında faaliyet gösteriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı