REKLAMI GEÇ

GENÇ HOROZLAR YARI FİNALDE

GENÇ HOROZLAR YARI FİNALDE

2009–2010 Coca Cola Akademi Ligi Türkiye Şampiyonası’nda mücadele ettiği B grubundan ikinci olarak çıkarak, dün çeyrek finalde Ankaraspor ile karşılaşan Denizlispor U 16 Takımı, karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.

/ DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2010 Cumartesi, 17:29

Futbol Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen finallerde Antrenör Umut Kasa yönetimindeki yeşil siyahlı ekip, tarih yazmaya devam ediyor. Şampiyonada ilk olarak Galatasaray’ı 1-0 mağlup eden, ikinci galibiyetini Adana Gençlerbirliği karşısında 3-0 lık skorla alan genç horozlar, MKE Ankaragücü’ne 2-1 mağlup olmasına karşın grubundan averaj farkıyla ikinci olarak çıkarak çeyrek finallere kalmıştı.

Çeyrek finallerde A grubu birincisi Ankaraspor ile eşleşen Denizlispor U16 Takımı, rakibini karşılaşmanın 65. dakikasında Recep Niyaz’ın attığı golle 1-0 mağlup ederek yarı finale kalmaya hak kazandı.

“Şampiyon olacağız”
Teknik Direktör Umut Kasa, Denizli’ye şampiyon olarak dönmek istediklerini belirterek “Hedefimize ulaşmak için mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Yarı finale kalmış olmamızın haklı gururunu yaşıyoruz. Oyuncularımı üstün performanslarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Denizlispor U 16 Takımı, 09.05 2010 Pazar günü saat: 16.00’da Topkapı Palace Spor Sahası’nda, Galatasaray’ı yenen Bursaspor ile yarı final mücadelesi verecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı