REKLAMI GEÇ

Gizli yetenekler keşfedilecek

Gizli yetenekler keşfedilecek

Denizli Gençlik Spor Kulübü tarafından mahallelerde saklı kalan yeteneklerin ortaya çıkması için mahalle muhtarları ile görüşmelere başladı. Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan, amaçlarının yetenekli çocukların spora kazandırılması olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2008 Cuma, 01:00

Denizli Gençlik Spor Kulübü tarafından mahalle muhtarları ile yapılan görüşmelerde spora yetenekli olan çocukların Gençlik Spor Kulübü bünyesine kazandırılarak gelişmesi sağlanacak. Yetenekli çocukların belirlenmesi konusunda Denizlili mahalle muhtarlarını ziyaret eden Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan spor yapmaya imkanı olmayan başarılı çocukları bulacaklarını söyledi.

Gizli yetenekler keşfedilecek

Proje çerçevesinde ilk olarak Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Adnan Kuloğlu’nu ziyaret eden Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan gizli kalmış yetenekleri keşfederek spora kazandıracaklarını belirterek “Denizli Gençlik Spor Kulübü olarak mahallelerimizdeki çocuklarımızın boş vakitlerinde spor yapmaları için ortamlar hazırlayacağız. Onlara imkanlar sunup kulübümüz bünyesindeki branşlarımızı tanıtacağız. İnanıyorum ki bu mahallelerimizde gizli kalan birçok yetenekli çocuklarımız var. Bu yeteneklerimizi bulup, çalıştırıp branşlarında başarılı birer sporcu olmasını sağlayacağız. Bu anlamda mahalle muhtarlarımız ile görüşmelerimiz devam ediyor. Okullarımız ile de irtibatlarımız devam ediyor. Sporun sevdirilmesi ve çocuklarımızın spora kazandırılmasını arttıracağız” dedi.

Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Adnan Kuloğlu ise bu çalışmadan dolayı memnun olduğunu ve mahalledeki yetenekli çocukların spora teşvik edilmesi için destek vereceğini söyledi. Mahalledeki çocuklar ile sohbet eden Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan, kulübün ismini taşıyan tişörtleri çocuklara dağıtarak onları spor yapmaya davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı