REKLAMI GEÇ

Helvacı’dan MİLLİ REKORU

Denizlispor PAF Takımı’nın yıldızı Ali Helvacı, U-18 Milli Takımı’nın Belçika ile oynayacağı maç için çağrıldı. Helvacı, bu çağrı ile bir de rekor kırdı. Ali Helvacı, Denizlispor tarihinin en çok milli olan oyuncusu unvanını aldı.

/ DENİZLİHABER / 15 Kasım 2007 Perşembe, 01:00

U-18 Milli Takımı, Belçika ile oynayacağı maçlar için 19 Kasım Pazartesi günü saat

12.00΄de Ankara Etap Altınel Hotel΄de toplanacak. 20 ve 22 Kasım tarihlerinde oynanacak karşılaşmalar Türk Telekom Stadı΄nda saat 13.30΄da başlayacak. U-18 Milli Takımı aday kadrosunda Denizlisporlu futbolcu Ali Helvacı’da yer alıyor. Denizlispor tarihinin en çok milli futbolcusu olma unvanını kazanan Ali Helvacı için Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Kenan Atik, “Onunla gurur duyuyoruz” dedi. Atik, “17 yaşında olmasına rağmen 18 yaş kategorisinde oynuyor. Denizlispor’un tarihine geçti. İleride Denizlispor formasını başarıyla giyeceğine yürekten inanıyorum” dedi. Helvacı geçen hafta 17 Yaş Altı Milli Takımı forması giyerek Çek Cumhuriyeti’ne karşı mücadele etmişti. Ali Helvacı çeşitli kategorilerde 36 kez milli takımlarda oynadı.

U18 Milli Takımı aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi: Ali Helvacı (Denizlispor), Ersel Çetinkaya, Murat Akça, Serdar Eylik (Galatasaray A.Ş.), Uğur Demirkol, Umut Sözen (Ankaraspor A.Ş.), Eren Albayrak, Fatih Serkan Kurtuluş (Bursaspor), Okan Sarı, Uğur Parlak (Dardanelspor A.Ş.), Ömer Sümer (Beşiktaş A.Ş.), Aykut Çeviker (Gençlerbirliği), Mehmet Kuruoğlu (Trabzonspor A.Ş.), Fatih Kaldan (Vestel Manisaspor), Musa Çağıran (Aliağa Belediyespor), Serdar Aziz (Bursa Merinosspor A.Ş.), Taner Yalçın (1. Fc Köln), Sebahattin Usta (Bordeaux), İsa Bağcı (Glasgow Rangers Fc), Onur Ayık (Sv Werder Bremen).

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı