REKLAMI GEÇ

Horoz filede de ötüyor

Türkiye Voleybol 3. Ligi’nde mücadele eden Denizlispor Bayan voleybol takımı sezonun ilk maçında Manisa İl Gençlikspor’u 3-2 mağlup etti.

/ DENİZLİHABER / 29 Ekim 2007 Pazartesi, 01:00

Denizlispor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmaya Nursel, Gülsüm, Sema, Gamze, Berrin, Zümrüt altılısıyla başladı. Rakip takımın ilk altısıysa Sevil, Eda, Mürüvvet, Nihan, Emirzade ve Seda’dan oluştu. Oldukça çekişmeli geçen ilk seti Manisa İl Gençlikspor 25-21’lik skorla aldı. İkinci sette rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Denizlispor, 25-19’luk skorla setlerde eşitliği sağladı. Üçüncü seti de rahat bir oyundan sonra 25-13 alan Denizlispor, dördüncü seti rakibine25-14’lük bir skorla verdi. Heyecanın doruğa çıktığı son seti 18-16 alan Horozlar, böylece ilk maçından 3-2 galip ayrıldı.

Antrenör Osman Kartop sezona galibiyetle başlamalarının sevindirici olduğunu belirterek,’’Seyircimiz önünde kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularım çeşitli yerlerden gelerek mücadele etti. Bundan sonraki haftalarda daha da iyi olacağız. Denizli’de oynayacağımız maçlara tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Sezonun ilk maçında bizleri yalnız bırakmayan yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. Hedefimiz ligi ilk dört içerisinde bitirmek. Bunun için mücadele edeceğiz.’’ diye konuştu. Horozlar, gelecek hafta İzmir Büyükşehir Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Ardından Göztepe Denizli’ye gelecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı