REKLAMI GEÇ

İşadamından güreşçi öğrencilere yardım

Güreş spor dalında uzun yıllar hizmet veren İşadamı Ahmet Aki, Denizli Güreş Eğitim Merkezi sporcuları olan öğrencilere yardımda bulundu.

/ DENİZLİHABER / 28 Kasım 2007 Çarşamba, 01:00

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Güney’in yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Necdet Ayaz, İşadamı Ahmet Aki ve öğrenciler katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Necdet Ayaz, Denizli’de Güreş Eğitim Merkezi’nin oluşmasında ilimizin önemli bir güreş potansiyelinin olmasının kaynaklandığını belirterek, İşadamı Ahmet Aki’ye yardımlarından dolayı teşekkür etti. İşadamı Ahmet Aki de güreşi çok sevdiğini ve güreşe uzun süre hizmet ettiğini, kendisini en çok mutlu eden şeyin uluslarararası bir müsabakadaki şampiyonluk sonrası göndere çekilen Türk Bayrağı olduğunu ve bu durum karşısında gözyaşlarını tutamadığını belirtti. Vali Yardımcısı Mustafa Güney de konuşmasında ülkemizde bütün spor branşlarının ilgiye gereksinim duyduğunu belirterek “Güreşin daha çok desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü her milletin milli bir sporu var ve bu milli sporlarını devlet olarak da destekliyorlar. Güreş denilince de akla Türkiye geliyor, fakat maalesef büyük başarılar için yeterli destek sağlanamıyor. Umarım Ahmet Aki gibi hayırseverlerimiz sayesinde milli güreş sporumuz hakkettiği yeri alacaktır, kendisine yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Mustafa Güney işadamı Ahmet Aki’ye yardımlarından dolayı bir plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı