REKLAMI GEÇ

“Milli sporcular yetiştireceğiz”

“Milli sporcular yetiştireceğiz”

Denizli Gençlik Spor Kulübü Derneği’nin olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Nevruz Akan Denizli’deki spor branşlarının gelişmesi için çalışacaklarını söyledi. Nevruz Akan lisanlı sporcu sayısını arttırarak ilimize Milli sporcular kazandıracaklarını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2008 Pazartesi, 01:00

Denizli Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı seçilen Nevruz Akan, 2008 yılında yapacakları çalışmalar ile milli oyuncu yetiştirmek için her branşa büyük önem vereceklerini söyledi. Urfa Sofrası’nda düzenlenen basın toplantısına, Avcılık ve Atıcılık İl Temsilcisi Abdullah Şencan, Boks İl Temsilcisi Cevdet Çiftçi, Golf İl Temsilcisi, Ömer Hakan Baki, İl Genel Meclis Üyesi Veli Kalkan da katıldı.               

Yönetim kurulu ile birlikte hedeflerini anlatan Nevruz Akan amacının Denizli’deki spor branşlarını geliştirmek ve Denizli’ye büyük başarılar kazandırmak olduğunu söyledi. Sporun geleceği için özellikle altyapıya büyük önem vereceklerini belirten Nevruz Akan “Denizli Gençlik Spor Kulübümüz, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün bünyesinde kurulmuş ve ilimizde hem spor kulübü hem de Gençlik Spor Kulübü olarak hizmet veren tek spor kulübüdür. Ocak ayında gerçekleştirdiğimiz genel kurul ile Denizli Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanlığına seçilerek, yönetim kurulum ile birlikte göreve başladım. Yeni yılımızda bünyemizde bulunan branşlarımızı ve sporcularımıza destek vererek gelişmelerini sağlayacağız. Şuanda kulübümüzün 970 lisanslı sporcusu ile 25 milli sporcusu bulunmaktadır. Amacımız bu sayıları arttırmak ve Denizli başarısına yansımasını sağlamaktır” dedi.

Denizli Gençlik Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu ise şu şekilde oluştu; Başkan Nevruz Akan, Başkan Yardımcısı Şahabettin Alınbay, Muhasip Üye Zafer Alkan, üyeler Osman Dumlu ve Hüdai Balım’dan oluştu. 55 üyesi bulunan Denizli Gençlik Spor Kulübü toplam olarak 12 branşta faaliyet gösteriyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı