REKLAMI GEÇ

Pamukkale Slalom Yarışması EGS’de

Pamukkale Slalom Yarışması EGS’de

DENDOFF tarafından organize edilen 3. Pamukkale Otomobil Slalom yarışı ve off-road gösteri oyunları, 25 Nisan 2010 Pazar günü saat 13.00’de, EGS Park Fuar Alanı yanında yapılacak. Tüm illerin erkek ve bayan birincisi, Ankara’da TBMM’de milletvekilleri ile yarışacak.

/ DENİZLİHABER / 22 Nisan 2010 Perşembe, 17:03

Kendini güvenen ve otomobili ile bütünleşen otomobil tutkunları Pazar günü piste çıkıyor. TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) bağlı spor kulüpleri tarafından aynı gün Türkiye genelinde düzenlenen slalom yarışlarından birisi de Denizli’de düzenleniyor. DENDOFF (Denizli Doğa Sporları ve 4×4 Off-Road Otomobil Spor Kulübü) tarafından düzenlenen slalom yarışı, 25 Nisan Pazar günü saat 13.00’de EGS Park Fuar Alanı yanında başlayacak. Erkek ve bayan yarışmacılar ayrı kategorilerde mücadele edecek.
Türkiye’de ilk kez düzenlenen bu yarışmalarda dereceyle girenler TBMM’de milletvekilleri ile yarışacak. Ankara’da düzenlenecek olan yarışmacıların araçları ise TOSFED tarafından temin edilecek.

DENDOFF Başkan Yardımcısı Levent Dönmez, “Pazar günü düzenlenecek olan slalom yarışmalarına katılacak olan yarış severler yarış alanında kayıt yaptıracak.
Otomobil modeli ve farkı gözetilmeden, isteyen herkes, dilediği araçlarla yarışmalara katılabilecek. Araçlar yarış süresince özel kaza sigortası ile teminat altına alınacak” dedi. Yarışmalarda güç ve motor performansının önemli olmadığını belirten Dönmez, “Önemli olan tek şey, yarışmacı arkadaşların otomobilleri ile bütünleşmesi. Slalom yarışında hedef; plastik dubalar arasında en az temas ve en kısa sürede bitiş noktasına ulaşmaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı