REKLAMI GEÇ

SAMET, TÜRKİYE REKORUNA KULAÇ ATTI

SAMET, TÜRKİYE REKORUNA KULAÇ ATTI

Denizlispor Kulübü Yüzme Takımı, 9-10 Nisan 2010 tarihlerinde, Marmaris’te düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Küçükler Türkiye Şampiyonası’nda adını Türkiye rekoruna yazdırdı.

/ DENİZLİHABER / 14 Nisan 2010 Çarşamba, 17:42

Denizlisporlu Yüzücü Samet Balban, 100 metre sırt kategorisinde, 1 dakika 9 saniye 49 salise derecesi ile Türkiye rekorunu kırdı.

Farklı stillerde ilk üçü kimseye bırakmayan Samet, 50 metre sırt üstü stilde 31 saniye 76 salise ile aynı şampiyonada birincilik elde etti. Başarılı yüzücü, 50 metre serbest stilde 29 saniye 13 salise ile ayrıca 50 metre kelebek stilde 31 saniye 35 salise derecesiyle iki stilde de üçüncülüğü alarak şampiyonanın gözdesi oldu.

BAŞARIYA DOYMADILAR
MEB Küçükler Türkiye Şampiyonası’nda, Denizli’yi temsil eden Denizlisporlu Yüzücü İlgüsu Öksüz, serbest stilde 50, 100 ve 200 metrelerde dereceleri ile göğsümüzü kabarttı.
İlgüsu, 50 metrede 30 saniye 65 salise ve 100 metrede 1 dakika 6 saniye 62 salise dereceleri ile 5. Olurken, aynı stilde 200 metreyi 2 dakika 29 saniye 9 salise ile katederek Türkiye sıralamasında altıncı oldu.

Şampiyonada bir diğer Denizlisporlu Yüzücü Ekin Öcal, 200 metre serbest stilde onbeşinci, 100 metre kurbağalama stilde yirminci ve 50 metre kurbağalama stilde onikinci olarak Türkiye sıralamasındaki yerini aldı.

“Başarımız tesadüf değil”
Denizlispor Yüzme Kulübü Antrenörlerinden Meral Sevük başarının tesadüf olmadığını vurgulayarak şampiyonadan başarıyla döndükleri için mutlu olduğunu ifade etti. Türkiye rekoruna Denizlispor Yüzme Kulübü olarak adlarını yazdırmanın sevinci ve haklı gururunu yaşadıklarını belirten Sevük, “Sporcularımla gurur duyuyorum” dedi. Sporcularını kutlayan Antrenör Melek İpekçi de genç bedenlerin sağlıklı gelişiminde, yüzmenin önemine değinerek Denizlispor Yüzme Kulübü olarak başarılarının devam edeceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı