REKLAMI GEÇ

Şampiyon Sarayköy Adliyesi

Şampiyon Sarayköy Adliyesi

Denizli Barosu’nun düzenlediği ve bu sene 9’uncusu gerçekleştirilen Bahar Futbol Turnuvası’nda, Sarayköy Adliyesi birinci oldu.

/ DENİZLİHABER / 3 Haziran 2010 Perşembe, 16:39

Denizli Barosu’nun düzenlediği ve 19 Nisan’da başlayan 9. Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası, 2 Haziran’da yapılan üçüncülük ve final maçları ile sona erdi. 12 takımın katıldığı turnuvada, şampiyon Sarayköy Adliyesi Takımı oldu. Turnuvada ikinciliği, Ağır Tahrik Takımı alırken, Son Savunma Takımı ise üçüncü oldu.

Turnuvanın şampiyonu Sarayköy Adliyesi, şampiyonluğunu coşkuyla kutladı. Denizli Baro Başkanı Adil Demir, Denizli Barosu Futbol Turnuvası’nın, 2001 yılında başlamasına öncülük eden Avukat Bülent Mercanoğlu, Avukat Şevket Tutulmaz, Avukat Ufuk Özdemir ve Avukat Ufuk Serter’e teşekkür plaketi verdi.

Denizli Baro Başkanı Adil Demir, “Denizli Barosu Futbol Komitesi’nde yer alan ve ekip ruhunu yaşatan Av. Kamil Doğan’a, hakem organizasyonunda yardımcı olan Av. Necati Bayrakçı’ya, turnuvamıza sponsor çalışmalarında gösterdiği destekten dolayı Av. Uygar Şişman’a, turnuvamıza ait yeni bir logo oluşturma düşüncesine hayat veren Av. Hayrettin Arabacı’ya, turnuva içinde bulunan, desteklerini esirgemeyen tüm meslektaşlarımıza, maçları başarı ile yöneten hakemlerimize, turnuvamıza sponsor olan Sinerji Yazılım Grubu’na, Geges Spor Mağazası’na, OLEA Halı Sahası’na ve çalışanlarına ve mesailerinde fedakarca organizasyon içinde çalışan baromuz çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı