REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de yaşanan kriz büyüyor

Pamukkale’de yaşanan kriz büyüyor

Beyaz Cennet Pamukkale’de yaşanan kriz ile ilgili firmadan açıklama geldi. Pamukkale’deki büfe ve satış noktalarının işletmesini alan ve aradan 1 ay geçmesine rağmen hizmet vermeye başlamayan firmadan açıklama geldi. Firma, Pamukkale Belediyesi’nden ruhsat alamadıkları için hizmet verilemediğini öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2017 Cuma, 19:38

Deniz TOKAT-(DHA)
Türkiye genelinde bulunan 376 müze ve örenyeri ile birlikte Pamukkale ve Laodikya da ihaleye çıkmış ve büfeler ile satış yerlerinin ihalesini 10 yıllığına Firuz Bağlıkaya’ya ait Tatil Seyahat Turizm A.Ş. kazanmıştı.

İhalenin üzerinden bir ay geçmesine rağmen büfe ve satış noktalarının aktif hale gelmemesi Beyaz Cennet’te kriz yaratmıştı.

Turistlerin ve turizmcilerin tepkisini çeken gelişmelerin kamuoyuna yansımasının ardından Pamukkale’de yaşanan sıkıntıyla ilgili ihaleyi alan firma Tatil Seyahat Turizm A.Ş. tarafından açıklama yapıldı.

Firma, 1 Ocak 2017 itibariyle Pamukkale’deki sosyal tesislerin işletme hakkını 10 yıllık süreyle aldıklarını, her konuda resmi girişimlerde bulunarak üstlerine düşen görevleri yaptıkları, ancak tesisler için Pamukkale Belediyesi’nden alınması gereken ruhsatı alamadıkları için hizmet vermeye başlayamadıklarını öne sürdü.

Ruhsat işlemlerinin bir an önce tamamlanması istediklerini belirten firma yetkilileri, bunların tamamlanmasının ardından Pamukkale’de eskisinden daha kaliteli bir şekilde hizmet verilmeye başlanacağını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı