REKLAMI GEÇ

Pamukkale 2 saatliğine ücretsiz

Pamukkale 2 saatliğine ücretsiz

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği’nin (DENTUROD) uzun süredir çaba gösterdiği “Pamukkale’nin vatandaşlara ücretsiz açılması”na ilişkin önerisi, kısa süreliğine de olsa kabul gördü. Beyaz Cennet’e giriş, 17 Nisan Salı günü 16.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2018 Pazartesi, 11:58

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen’in uzun süredir üzerinde durduğu ve belirli günlerde Pamukkale’nin yerel turistlere ücretsiz olarak açılması için sergilediği çaba kısa süreliğine de olsa karşılık buldu.

Valilik tarafından gerçekleştirilecek olan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 17 Nisan Salı günü 16.00-18.00 saatleri arasında Beyaz Cennet’e girişlerden ücret alınmayacak.

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, uzun süredir vatandaşları Pamukkale ile ücretsiz giriş sağlayarak buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, “Bu hedefimize şu an bir gün belli saatler içinde de olsa, Pamukkale Ören yerine giriş sağlayarak ulaşmış olduk. Ama asıl hedefimiz, kültürel ve doğal varlıklarımızın gelecek nesillere eksiksiz şekilde aktarılması ve tanıtılması için en az ayda bir pazar günü ören yerlerini ücretsiz hale getirebilmektir” dedi.

17 Nisan Salı günü 16.00’dan itibaren tüm vatandaşları Pamukkale’ye beklediklerini ifade eden Şen, “Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli ikramlar ve gösterilerinde sunulacağı bu program kapsamında vatandaşlarımızın yoğun olarak katılımları, daha sonraki Pamukkale ile ilgili ücretsiz giriş taleplerimizi karşılanabilmesi için de önemli. 17 Nisan Salı günü 16.00 ile 18.00 arasında Pamukkale ören yerine giriş yapan vatandaşlarımızın geç saatlere kadar Pamukkale’nin keyfini çıkarabilir. Burada çektikleri resimleri sosyal medyada #termaliyigelir etiketiyle paylaşan vatandaşlarımız arasında en güzel resimleri çeken, paylaşımları yapan vatandaşlarımıza TERMAL İYİ GELİR projesi kapsamında 1 gün ücretsiz Pamukkale’de konaklama sunacağız” dedi.

Yorumlar

M. ALİ OZHAN   -  Bağlantı 3 Nisan 2018, 15:11

HER AYIN İLK PAZARI YERLİYE BELEŞ OLMALI

atilla   -  Bağlantı 3 Nisan 2018, 09:59

sadaka mı???

ramazan   -  Bağlantı 3 Nisan 2018, 09:35

haftasonu yapsanız bunu olmaz değil mi..ücreti yüzünden gidemeyen insanlarda gitmiş olsa çünkü 35 lira giriş ya 4 kişi gitsek ayak bastığımız an 140 lira.içecekleri saymıyorum bile el insaf edin ya asgari ücret ile çalışıyoruz denizliyi küstürdünüz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı