REKLAMI GEÇ

Pamukkale görücüye çıktı

Pamukkale görücüye çıktı

Denizli’nin dünyaya açılan penceresi Pamukkale uluslararası arenada tanıtılıyor. Travertenleri ve şifalı sularıyla ünlü beyaz cennet, Pamukkale Belediyesi ile Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) tarafından Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında açılan “Termalkent Pamukkale-Karahayıt” standıyla yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2015 Perşembe, 16:23

TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığıyla düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, 9’uncu kez kapılarını açtı. 30’u aşkın ülkeden bine yakın katılımın olduğu fuarda, Pamukkale Belediyesi ve DENTUROD, Pamukkale’nin tanıtımını yapmak üzere ““Termalkent Pamukkale-Karahayıt” standını açtı.

denizli-pamukkale-yi-tanittilar-ic

Fuarın ilk günü Pamukkale-Karahayıt standını ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yardımcıları Türkay Gözlükaya ve Adnan Kaya, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, dernek yönetim kurulu üyeleri Faik Pişkin, Şeref Karakan, Ahmet Başoğlan, Denizli, Pamukkale ve Karahayıt’taki otellerin temsilcileriyle bir süre sohbet etti.

Tarihi zenginlikleri ve termal sularıyla Pamukkale’nin bir turizm cenneti olduğunu ifade eden Gürlesin, “DENTUROD ile birlikte Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda bölgemizin turizm zenginliklerini aktarmak için bir stant açtık. Amacımız turizm cenneti Pamukkale’nin daha iyi tanıtılarak hak ettiği noktalara gelmesi. Termalkent Pamukkale-Karahayıt adıyla açtığımız standımızda fuarda büyük ilgi görüyor. İnşallah buradan ciddi bir tanıtım atağı ile dönmüş olacağız” dedi.

Fuarın 12 Aralık’a kadar açık kalacağını belirten Gürlesin, Pamukkale’nin termal turizmi başta olmak üzere tüm zenginliklerinin her platformda tanıtılarak turizminin gelişimine katkı koymak için desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı