REKLAMI GEÇ

Pamukkale için kollar sıvandı

Pamukkale için kollar sıvandı

Denizli Valiliği ve Denizli Belediyesi, Pamukkale’nin dünyanın 7 yeni harikasından biri seçilebilmesi için kolları sıvadı. Şehrin çeşitli yerlerinde bulunan ilan levhalarına vatandaşların oy vermesini teşvik edecek afişler yapıştırıldı. Ayrıca Denizli Belediyesi’nin resmi internet sitesinden de Pamukkale’ye oy verilebiliyor.

/ DENİZLİHABER / 22 Ocak 2008 Salı, 01:00

Geçen Temmuz ayında dünyanın insan yapımı 7 harikası seçilmişti. Şimdi de Nature Dergisi, dünyanın 7 doğal harikasını seçiyor. Ülkemizde de doğal hadiselerle oluşmuş ve dünyanın birçok ülkesinden ziyaretçi çeken yerler var. Bunların başında Pamukkale ve Kapadokya geliyor.

Denizli Belediyesi ve Denizli Valiliği de, Pamukkale’nin seçilebilmesi için bir kampanya başlattı. Şehrin çeşitli yerlerine asılan duyuru levhalarında, vatandaşların oylamaya nasıl katılacağı anlatıyor. Denizli Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.denizli.bel.tr adresinde de bu seçimlere katılmayı kolaylaştırmak için bir bölüm hazırlandı. Bu bölümde, Pamukkale için nasıl oy kullanılacağı anlatılıyor. Oylamaya http//www.natural7wonders.com adresinden de yapılabiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı