REKLAMI GEÇ

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği kuruldu

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği kuruldu

Sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren kurumları tek çatı altında toplayan Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği kuruldu. İlk genel kurulunu gerçekleştiren derneğin kurucu başkanı Onur Erikoğlu, hedeflerinin Denizli’yi uluslararası sağlık kenti yapmak olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2018 Salı, 15:57

Sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren hastaneler, klinikler, oteller ve acentelerin tek çatı altında toplayan Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği’nin ilk genel kurul tüm üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Genel kurulda üyelere seslenen derneğin kurucu başkanı Onur Erikoğlu, derneğin vizyonunu, hedeflerini ve planların anlattı.

Derneğin amacının Denizli’yi uluslararası sağlık kenti yapmak olduğunu belirten Onur Erikoğlu, “Denizli’yi önce sağlık, ardından da doğal ve tarihi güzellikleri bakımından ilgi gören bir kent haline getirmek istiyoruz” dedi.

Genel kurula katılan üyeler de kentin hem sağlık hem de turizm açısından daha da canlandırılması için önerilerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği’nin yönetimi Onur Erikoğlu, Turgay Sehil, Yüksel Turan, Yusuf Polat, Tülay Bayur, Emre Türkmen ve Bircan Öngör seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı