REKLAMI GEÇ

Pamukkale zammını valilik doğruladı

Pamukkale zammını valilik doğruladı

Pamukkale’nin giriş ücretlerine yapılan yüzde 43’lük zammı valilik doğruladı. Vali Hasan Karahan imzasıyla yapılan açıklamada Pamukkale’nin 35 liradan 50 liraya, Laodikye 10 liradan 15 liraya yükseltildi. Zamlı tarife 1 Ekim’den itibaren uygulanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2018 Cuma, 16:28

Denizli 2 gündür ören yerleri girişine yapılan zammı tartışıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü (DÖSİMM) yayınladığı son liste ile fahiş oranlarda zam kararı almış, Pamukkale girişleri yüzde 43’lük artışla 50 TL’ye çıkarılmıştı.

Zamlı tarifeyle ilgili DÖSİMM’den kafa karıştıran açıklamalara, listenin geri çekilmesi de eklenince, “Zam var mı, yok mu?” sorusu daha ciddi sorulmaya başlandı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI: “ZAM VAR!”
Tartışmalar sürerken Denizli Valiliği’nden açıklama geldi. Vali Hasan Karahan imzasıyla yapılan açıklamayla Pamukkale ve Laodikya zamları doğrulandı.

Açıklamada, “Bazı haber sitelerinde yer alan müze ve örenyeri giriş ücretleri ile ilgili haberlere istinaden; Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletme Merkez Müdürlüğü Strateji Geliştirme ve Gelirler Müdürlüğü’nün 03.09.2018 tarih ve E.712148 sayılı yazısı ile gönderilen Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’nde alınan Yönetim Kurulu kararı ile Denizli Hierapolis (Pamukkale) Örenyeri 50 TL, Denizli Hierapolis (Pamukkale) Arkeoloji Müzesi 7 TL, Denizli Laodikeia Örenyeri 15 TL olarak belirlenmiştir. Müze ve Örenyeri Giriş Ücretleri 01.10.2018 tarihinden itibaren geçerlidir” denildi.

Yorumlar

adar   -  Bağlantı 8 Eylül 2018, 11:11

Gitmiyoruz zaten. Gitmeyeceğiz de.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı