REKLAMI GEÇ

Berlin’deki turizm fuarına Denizli damgası

Berlin’deki turizm fuarına Denizli damgası

İTB Berlin 2014 Uluslararası Turizm Fuarı kapılarını dünyaya açtı. Fuara Colossae SPA Hotel Genel Müdürü Şeref Karakan da katıldı.

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2014 Cuma, 10:46

Almanya’nın Berlin kentinde 5-10 Mart tarihlerinde düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı yoğun bir katılımla açıldı.
Fuara Denizli’den İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ve Colossae Spa Hotel Genel Müdürü Şeref Karakan da katıldı. Fuarda Pamukkale standına ilgi yoğundu.

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı da standı ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu ile görüşen Karakan, Denizli’nin turizm ile ilgili beklentilerini iletme fırsatı buldu. Fuar Pazar günü sona erecek.

Yorumlar

Ali Aktürk   -  Bağlantı 23 Mart 2014, 19:57

YILLARDIR FUARLARA GİDİLİR,SONUÇ PAMUKKALE İÇİN GELDİĞİMİZ NOKTA ELDE VAR SIFIR.ALLAH AŞKINA HİÇ ALINMAYIN.DENİZLİDEN HANGİ OTEL YÖNETİÇİSİNİ BİR INCOMING FIRMASI OTELİ AVRUPA KATALOĞUNDA GEÇTİĞİ SEBEBİYLE ALMANYA FUARINA DAVET ETTİ Kİ?KOCA BİR SIFIR.PAMUKKALENİN ADI HATTA DENİZLİNİN ADI ALMANYA FUARINA GELENLER ARASINDA HİÇ GEÇMİYOR.HATTA DENİZLİDEN GELENLERE SİZ NEDEN GELDİNİZ DİYORLAR YANİ BEYHUDE GELDİNİZ BİZ ANTALYAYA GELEN TURLARI,YEDİ KİLİSE YADA LİKYA TURLARINI TEDARİKCİLERİMİZE UĞRAYACAĞIMIZDAN BİR GECE PAMUKKALE TURU SATIYORUZ BONUS OLARAKDA VERİYORUZ HATTA PENALTIYA ZORLUYORUZ DEMİYORLAR MI?YILLARDIR KENDİMİZİ ALDATIYORUZ ALMANYA FUARINA GİDEREK PARDON OTEL SAHİPLERİNİ ALDATIYORUZ.GENİŞ BİLGİ İSTEYENE TURİZM HAFTASI DA GELİYOR.GENİŞ BİR ANLATIM YAPABİLİRİM….KÜSMEK YOK HA:-)))

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı