REKLAMI GEÇ

Hollywood ünlülerinin tercihi Yacht Classic Hotel, Denizlili konuklarını bekliyor

Hollywood ünlülerinin tercihi Yacht Classic Hotel, Denizlili konuklarını bekliyor

Çeyrek asrı aşan geçmişi, özgün mimarisi, yeşillikler içinde denize sıfır konumu ile Yacht Classic Hotel, Denizlili konuklarını bekliyor. Birçok Hollywood filmine set olan, çok sayıda ünlüyü ağırlayan Yacht Classic Hotel, size de rüyalarınızın tatilini vaat ediyor. Yacht Classic Hotel, konumundaki eşsizliği mutfağına ve hizmetlerine de yansıtıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2017 Pazartesi, 14:06

Çeyrek asırdan bu yana Fethiye merkezde denize sıfır konumuyla hizmet veren Yacht Classic Hotel, yaklaşan turizm sezonu öncesi hazırlıklarını tamamladı, konuklarını ağırlamaya hazır.

Benzersiz turkuaz sahilleri, bakir doğayı ve binlerce yıllık tarihi ayrıcalıklı bir şekilde deneyimlemek isteyenler için muhteşem bir adres olan Yacht Classic Hotel, adım attığınız ilk andan itibaren sizi çok farklı bir atmosfere taşıyor.

Denizli sıfır olmasının yanı sıra 2 yüzme havuzu ve jakuzinin de bulunduğu Yacht Classic Hotel’de odanızdan doğrudan havuza girmenize olanak tanıyan bir mimarı yer alıyor

HOLLYWOOD ÜNLÜLERİNİN TERCİHİ
Denizlili konuklarını bekleyen Yacht Classic Hotel, ünlü isimlerin de vazgeçilmez adresi. Bir çok Hollywood filmine set olan, tanınmış önemli yıldızları ağırlayan Yacht Classic Hotel’de her an karşınıza bir ünlü çıkabilir ve onunla tanışma imkanı da bulabilirsiniz.

TÜM İHTİYAÇLARINIZA CEVAP VEREN ODALAR
Geleneksel dokunuşlarla rahat bir konaklama imkanı sağlayan dağ manzaralı odalar 20 ve 30 metrekare olarak düzenlendi. Odalar, tek ve çift kişilik olmasının yanı sıra ikiz yataklarla dört kişiye kadar konaklama imkanı sunuyor.
Akdeniz mimarisiyle dizayn edilmiş, deniz manzaralı Deluxe süitler,
iki kişilik konaklama ve geniş yaşam alanı sunan balkonlu 50 metrekarelik Penthouse süitler, kendinizi her anlamda özel hissettirecek.

Farklılık arayanlar için dizayn edilmiş, havuz erişimi ve güneşlenme terasına sahip 50 metrekare villalar, jakuzi veya geleneksel Türk hamamı ile misafirlere çift kişilik konaklama imkanı sağlıyor.

RESTORANLAR VE BARLAR
Deniz kenarında yer alan Mori Restaurant, Akdeniz ve geleneksel Türk mutfağının harmanlandığı zengin menüsü ile leziz bir öğle ya da sofistike bir akşam yemeği sunmaya hazır. Havuz keyfini bırakmak istemeyen misafirler ise Blue Havuz Bar’da öğle yemeğini yiyebilir, aynı zamanda lezzetli kokteyllerden tadabilir. Seçkin Türk şaraplarından birinin lezzetine bakmak isterseniz Sky Fall Bar, sizin için mükemmel bir seçim olacaktır.

OTEL DIŞI AKTİVİTELER
Keyifli bir yelken deneyimi tatmak isteyen misafirler için otelin marinasında yelkenli her an sizi unutulmaz bir deniz turuna çıkarmaya hazır. Bu özel gezide, Fethiye’nin bakir koylarını keşfedebilir, konaklayabilir ve yepyeni bir maceraya atılabilirsiniz.

ADRES:
Adres: Karagözler Mahallesi, Fevzi Çakmak Cad. No:24 48300 Fethiye / Muğla
Telefon:+90 252 612 50 67
E-Mail:info@yachtclassichotel.com
www.yachtclassichotel.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı